Arkadaşlar dün gece bu duayı okumaya çalıştım ama tam niyet etmeden ve yeteri kadar araştırmadan okumak istemedim. sonra koruyucu duaları buldum sitede söylebir göz gezdirdim. yatmadan önce şiir gelen kelimeler ezberimde kalmış okuyarak uyudum. uyumadan öncede sanki sanki isteğimi soran bir ses duydum bende dileğimi söyledim. gece kesinlikle biri geldi 4 yıl önce vefaat eden babaanneme benziyordu beyaz giyinmişti babaannem olduğu için korkmadım. kapıdan girdi ve kapı arkamdaydı sonra göremediğim biri yorganı üzerimden hızlı hızlı açıp kapattı sanki kalk yerinden der gibi ve öfkeliydi. sadece fatiha süresinin ilk ayetini okuyabildim sonra biraz dilim açıldı ve ayetel kürsiyi okumayı başardım
Kısacası devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum ama tek emin olduğum çok güçlü olduğu.
Sayın arkadaşlarım şuanda korku içindeyim ne yapmam lazım bilmiyorum devam etmeyi çok istiyorum. lütfen bilen arkadaşlarım yardımcı olsun günün hangi saatinde yapmalıyım gündüz yapsam olurmu çünkü korkuyorum ve sadece konu başında ki 2 korumayı yapmam yeterli olurmu.
ayrıca ailemden gelen mistik bazı korumalarım var acaba bunlarla ilgili bir konudan rahatsız edilmiş olabilir miyim
Lütfen yardımcı olun...
Kısacası devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum ama tek emin olduğum çok güçlü olduğu.
Sayın arkadaşlarım şuanda korku içindeyim ne yapmam lazım bilmiyorum devam etmeyi çok istiyorum. lütfen bilen arkadaşlarım yardımcı olsun günün hangi saatinde yapmalıyım gündüz yapsam olurmu çünkü korkuyorum ve sadece konu başında ki 2 korumayı yapmam yeterli olurmu.
ayrıca ailemden gelen mistik bazı korumalarım var acaba bunlarla ilgili bir konudan rahatsız edilmiş olabilir miyim
Lütfen yardımcı olun...