ben ''ben'' değiLdim !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

margarita ~

Kayıtlı Üye
İş
çiLekeş öğrenci =]
en yakın arkadaşım ve ben geceLeri tuhaf rüyaLar görüoduk..
ama ikimizde birbirimizLe aynı rüyaLarı gördüğümüzü biLmioduk..
bir gün rüyaLarımızı birbirimize anLattık ve gerçektende çok korktuk..
rüyaLarımızda bir kadın var..
yüzü kırışmış,beyaz tenLi,beyaz saçLı ve gözLeri şu ana kadar gördüğüm en acaip mavi rengindendi...
bayağı haftaLarca bu kadın rüyaLarımıza girdi..
rüyaLarımız ise apayrı bir şeydi..çok gerçekçiLerdi ve sanki acıyı yaşıor gibiydik..
rüyaLarda biz bu kadının kukLası gibi bir şeydik sanırım.ne isterse yapıorduk ama kadın bize ne yapmamız gerektiğini zihniyLe söLüodu..
o rüyaLarda sanki içimde bir tür kötüLük var gibi hissediyordum..sanki kendi bedenimi başkası kuLLanıordu ve ben zihnimin içinde hapsoLmuş gibiydim..yapıLanLarı görüodum ama müdaheLe edemiordum ve günLer geçtikçe müdaheLe etme isteğimizde kayboLuyordu..
rüyaLarda iLkyaptığım bir mezarı kazmak ve öLüLeri diriLtip onLarın iskeLetLerini yakmaktı..onLar iskeLetti ama yinede bağırıoLar,acı çekioLardı..
zamanLa rüyaLarda ayinLer yapmaya kurbanLar vermeye başLadım..ve her rüyada çok kısa bir süreLiğine çok güzeL bi yerde yaLvaran bi kız görüordum ama o kadın ortaya çıkınca her taraf yanmayabaşLıodu..
bir işaret vardı rüyamda..ters ve düz iki tane iç içe geçmiş ''V'' harfi ve o harfLerin ortasında kara bir nokta vardı..
o işaretin önünde ayin yapıor,karanLığı çağırıor,ve öLdürdüğüm insanLarın ruhLarını o işaretin ortasındaki karanLık deLiğe yoLLuodum..
bu rüyaLar haftaLarca devam etti..her geçen gün daha fazLa korkuoduk ama rüyaLarı görmeye devam ediorduk..bunu durduramıoduk..
bir gün yine ayin yaparken karanLığa gönderdiğim ruhLarın hepsi bi şekiLde geri patLadı..ve o kadın beLirdi yine gözLerimiz önüne..ve sonra..her şey bitti..ben..rüyamda öLdüm..ve ruhum o işaretin ortasına çekiLirken kendi bedenimi gördüm..gözLerim kırmızıydı ve bedenimden bir çeşit karanLık çıkıodu..her tarafta ruhLar vardı..karanLığa çekiLdim ve uyandım..
bi daha o rüyaLarı görmedim ama arkadaşım son bir rüya gördü..
o rüyada arkadaşım karanLık bir ormanın içindeymiş ve kendisi zincirLe bi yere bağLıymış..sonra o kadını görmüş..ve o zamn nereye zincirLe bağLı oLduğunu görmüş..toprağın aLtına..bir mezarın toprağının aLtına zincirLiymiş..ve o mezardakide benmişim..bana bağLıymış..ama ben toprağın içinde mezardaymışım..ve uyanmış..
artık bu rüyaLarı görmüorum ama arkadaşım yakın zamanda kıyamet rüyaLarı görmeye başLadı..habire kıyameti,sonu,öLümü görüomuş..
internetten rüyasının anLamına bi bakmış ve bu rüyayı gören kişi yakın zamanda öLür yazıomuş..
arkadaşım öLeceğinden korkmaya başLadı ve ben onun için çok endiŞeLeniorum..
BİRİ BANA BU RÜYALARIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLATABİLİR Mİ ?!

joseffb06

Kayıtlı Üye
Hayatımda ilk defa böyle bir rüya görüldüğünü okudum duydum.Sanırım cadı olmak istiyorsunuz ve bu yüzden bu tür şeyler bilinç altınıza yerleşmiş olabilir.Hiç bir rüyadan ötürü birisini canının alındığını bilemeyiz biraz kaderci olacak ama Allah bilir.

Birde imla ve noktalama kurallarına uyalım lütfen.Bu sitede bu duruma uyulması istenilen bir konu.

margarita ~

Kayıtlı Üye
İş
çiLekeş öğrenci =]
evet asLında arkadaşımLa cadıLık,büyücüLük gibi konuLarLa iLgiLiyiz.bizde iLk başta böyLe düşünmüştük.gerçekte vahşetLe iLgiLi çok şey yaşıyoruz.zaten iLk başta da bu kadar umursamamıştık bu rüyaLarı..ama ikimizde aynı rüyaLarı gördüğümüz için korkmuştuk..ve şu rüyaLarımızda gördüğümüz işareti de arkadaşımın kuzeni koLuna dövme yaptırmış ve o işaretin büyü,karanLık ve şeytanLa iLgiLi bir şey oLduğunu söyLemişti..bundan sonrada çok korkmaya başLadık..

mally

Kayıtlı Üye
Sayın Margarita, GMPP gerek üyeleri ve özellikle yönetim olarak Türkçe'nin kullanımı konusunda aşırı hassasız. Konunuzda ve yorumunuzda bu titizliği sizin de gösterdiğinizi görmek isteriz. Lütfen güzel Türkçemize gereken özeni gösteriniz. İmla ve yazım kuralları ihlali yüzünden konunuzu kilitliyorum. Bu konuya cevap verilmeyecektir.

Yardım istediğiniz konuda lütfen Türk Dili yazım ve imla kurallarına uygun yeni bir konu açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...