Yazıyı bulamadım ama aklımda kalanları yazayım. Aslında bir kitaptan alınma. Yazar şöyle diyor; ayrıldınız, terk edildiniz ya da adam / kadın hiç ilgi göstermiyor ama siz onu sürekli düşünüyorsunuz. Ne yapmak lazım ?
Her düşündüğünüzde ona enerjinizden yollamış oluyorsunuz. Burada pozitif ya da negatif düşünmeniz bir şey değiştirmiyor yani onun enerjinizden alması aynı. Mesela aylardır takıldığınız biri var ve sonra o aramamaya başladı. Siz de onu düşündünüz kafanıza taktınız vb ya da ayrı değilsiniz ama olay sizin istediğiniz gibi değil ve o gene aklınızda. Ya da araya 2.3 parti insanlar girdi ve ayrısınız ve zihninizde ona kötü mesajlar yolluyorsunuz. Çokca yapılan hata gercekte bir nedenle aramak ve iletişimi kurulu tutmaya çalışmaktır. Yanlışlıkla ararız mesela. aaa seni mi aramışım, ay çok pardon

Ya da zincir mail atarken ona da mail atarız, silmeyi unutmusum seni listemden kusura bakma. Ve ya arar ama aptal bahane buluruz, ya kedimin coraplarından birisi senin evde kalmıs olabilir mi ? Bulamıyorum da... Sert çıkışlarda mümkün, o kısıma kısaca biip diyoruz.
Bu davranıslar pozitif ya da negatif, hala bir ilişkiyi elde tutma,iletişimi koruma çabaları oluyor ve kişi yani bay ya da muhteşem O, bunu farkediyor ve genellikle bu eylemler geri tepiyor. Tepme esnasında ve sonrasında arayan bay ya da bayan mazlum ister istemez daha çok düşünüyor, daha çok kafasında kuruyor. Fiziksel iletişim çabalarının yanısıra enerjisiyle de iletişim kurduğunun farkında olmadığı için ona artık aramam dese de enerjisi ile ben buradayım mesajı yolluyor ve onun enerjisini besliyor. Yazar diyor ki, düşünme. Ona düşüncelerini, enerjini yollama. Çünkü bir süre sonra o kendisinde bir şeyleri eksik hissedecek ve neden olduğunu bile anlamadan seni düşünecek. Çünkü yolladığın enerjiyi kesmis oluyorsun düşünmemekle ve o bir süre sonra buna acıkacak ve o seni belki aptal bir bahane ile arayacak.Ama arama nedeni senin onu düşünmeyi kesmiş olduğunu bilinçli olarak farketmiş olması değil, eksikliğini aniden farketmesi yüzünden aklına geleceksin.
Örnekleri de sıralamış; adam aramıyor baskasıyla bir süredir ve sen de kendi hayatındasın artık hatta belki yeni ilişkiye başladın. aniden arıyor . Bu genelde her kırık kalbimi tamir ettim demek üzere olan kişi başına gelmiştir ve o dakika hoppala ne oluyor şimdi demiştir. Aramasını sevinçle karşılayıp tekrar hayaller kurmaya başlarsanız kaybedersiniz diyor yazar, çünkü O bay ya da bayan muhteşem, ihtiyac duyduğu enerjiy i alır almaz eski umursamaz haline dönecektir diyor. Peki ne yapmak lazım kısmı yazıda yoktu ama sonrasında kişisel fikrim zaten unutmaya başladınızda tamamen unutun gitsin olacaktır, kısa mesaj diliyse exten next olmaz kolay kolay ama istisnalar da yok değil. Durumu o haliyle değerlendirip ona göre adım atmak en iyisi ama fazla kaptırmadan.