MarlaSinger
Kayıtlı Üye
Büyü tavsiye etmiyorum, kendi üzerinize çalışın...
Her ne olursa olsun hayırlısı olur, güvenin...
Büyü tavsiye etmiyorum, kendi üzerinize çalışın...
Daha öncede dediğim gibi, bence bunu bilmesinde fayda var. Onu çok seviyorsun, arkadaşlığınıda kaybetmek istemiyorsun ama kendine zarar veriyorsun. Bence onunla konuş arkadaşlığınızda biterse, en azından gözünden uzak olur ve bir zaman sonra alışırsın buna. Alışamam deme alışılıyo çünkü. İnna bana. Ama birde olma ihtimali var yani. Belki onunda sana ilgisi var. İleride demediğin için pişman olabilirsin. Zaten kaybedecek neyin varki, her gün onu başkasıyla görmek sana yetiyo. En doğru kararı alman için dua edicem...
"Bundan yirmi yıl sonra yaptıkların değil yapmadıkların için üzüleceksin. Dolayısıyla halatları çöz, limandan uzaklara yelken aç. Rüzgarı yakala, araştır, düşle keşfet." Böyle devam ediyordu sözler. Söylemek her zaman kolaydır ama beklemekle elde edeceğiniz daha da beklemektir. Sevgiyle...
"Bundan yirmi yıl sonra yaptıkların değil yapmadıkların için üzüleceksin. Dolayısıyla halatları çöz, limandan uzaklara yelken aç. Rüzgarı yakala, araştır, düşle keşfet." Böyle devam ediyordu sözler. Söylemek her zaman kolaydır ama beklemekle elde edeceğiniz daha da beklemektir. Sevgiyle...
Erkek olan o yanlis anlasiilmasin. En son birinin sevgilim oldugunu sandiginda kolumu nerdeyse morartiodu. Her zaman da sorar buldun mu birini bulma sen benimsin seni ben alicam diye ama diyorumya onu cozemiyorum.
O zaman aynı lisanla ona kısmetini beklerken iskelete dönüşen kız rolünü benimsemediğinizi ve gerçekten bu "alma" işini düşünüyorsa biraz acele etmesini yoksa valla billa gidiyor olacağınızı söyleyin , ödeşmiş olmak adına onun kolunu da siz morartabilirsiniz ve ayrıca anladığından emin olmak için söylediklerinizi bir de tekrarlatın ona. Erkek beyni bu, bazen tekrar etmeden anlamaz![]()
o kişiyle açık açık konuşsan bu biz sevgiliymişiz ya da değilmişiz yanıtını bulmaktan öteye gitmez.zaten sen onunla sevdiğin kişiyleymişsin gibi hissediyorsun kendini...tabii unutma mutlaka o da bunu hissediyorkısacası yaşadığın ilişkiye bir başlık bulmana gerekte yok.eğer aile baskısı,yaş gidiyor derdi de yoksa tabii.ayrıca bize uzun gelen zaman aslında sonuca ulaşmadan bir önceki zamandır...
Bu kadar kendini ifade edemeyen, tabiri caizse "oyun oynayan" bir erkek mi ideal eş profiliniz. yoksa gayet kararlı, ne istediğini bilen, açık sözlü yürekli biri mi???????????
siz de ona bir kızı seviyor diye tavır yapın aynen onun yaptığı gibi "sen de bana tavır yapıyordun" gibi şeyler söyleyin , niye onun erkek arkadaş mevzusunda tavır yaptığını sorun "kardeşimsin o yüzden " falan derse "insanlar kendi kardeşlerini elleriyle evlendirir elbet bigün evlencem bakalım kim gelirse" yine öyle "yabancıya gitme " derse " sen o kızdan hoşlanıyorsun evlenemeyiz " falan de konuşma hazırlamış gibi oldum ama nese![]()
yani demek istediğim sıkıştırın biraz onu belki işe yarar açılır size çünkü siz biraz pasif kalıyorsunuz onun yanında sanırsam ve sormanız gerekenleri soramıyor yada savunmanız gerekenleri savunamıyorsunuz buda onun sizi beklemede tutmasına sebep oluyor . Bu söylediklerim kesmediyse en kestirme yol direk açılmak
O zaman aynı lisanla ona kısmetini beklerken iskelete dönüşen kız rolünü benimsemediğinizi ve gerçekten bu "alma" işini düşünüyorsa biraz acele etmesini yoksa valla billa gidiyor olacağınızı söyleyin , ödeşmiş olmak adına onun kolunu da siz morartabilirsiniz ve ayrıca anladığından emin olmak için söylediklerinizi bir de tekrarlatın ona. Erkek beyni bu, bazen tekrar etmeden anlamaz![]()
bugün aldığım kararda ondan uzak durmak oldu..Çekicem kendimi herzaman elimin altındasın diyor çünkü bana olmadığımı göstericem zaten bir şeyler değişmezse bir daha hiç değişmez
>>Ve ayrıca yapabilirseniz onu düşünmemeye çalısın. tam detay aklımda değil ama aklınızda oldukça onu enerjinizle besliyorsunuz gibi bir durum var. düşünmediğinizde onun enerjisi sizin enerjinize acıkıyor çünkü yokluğunu çekiyor ve buz kez o sizi aramaya başlıyor. Bununla ilgili uzun bir yazı vardı, bulursam ekleyeceğim.
Önemli nokta uyurken bile düşünmeyin, siz kıyamayabilirsiniz ama bence sürünsün biraz![]()
düşünmek için birşey lazım bana![]()