Reankarnasyon Ruhun bi bedende ölüp diger bedende yaşamasıdır.Reenkarnasyon var mı.. neden bazılarının hayatı kabus gibi bazılarının da her haltı yedikleri halde hep rahatları yerinde?
Reenkarnasyon var mı.. neden bazılarının hayatı kabus gibi bazılarının da her haltı yedikleri halde hep rahatları yerinde?
İcazetin var ise davet yapabilirsin görünürler fakatUygulama yapmaya iznim varda.Kapi açilmadi sadece.Tabi kapı açılınca neler yasacagim onunda bilmiyorum.
Üzerimde gelip giden hadim varmış.İste 3 yıl önce davet yapiyordim berhetiye.O zaman biraz görüyordum.Zaten olayı yaşadım bunlardan sonraİcazetin var ise davet yapabilirsin görünürler fakat
Kapı açılınca neler yaşayacağım bilmiyorum demişsin soru cevap gibi yapalım.
Hayatında 1 kere olsun ruhâni gördün mü yani iraden bunu kaldırabilir mi
Kardeşim olay yaşanmadan önce3 yıl önce metafizik bir olay yaşadım.İstanbulda Küçükyalida beni aldılar götürdüler falan.Ama ne olduğunu bilmiyorum.Havass üstadı da ne olduğunu tam söylemiyor.İredemeyim diye.İnsan şekilde varlıklar gördüm kim olduklarını bilmiyorum.O geceden sonra halim değişti.Sirlar açılmaya başladı.Vakif olmaya başladım bazı şeylere.
Olayı yaşadım zaman önce benim kalp gözüm açıldı.Bende davetler yaptım.Çok değişik güzel bir gece yaşadım.Kotu bişey olmadı hiç.O günde sonra sanki başka bir boyutta yaşıyorum gibi hissediyorum.Kardeşim olay yaşanmadan önce
Kafana göre riyazete halvete girdin mi?
Bilmediğin birşeyleri okudun mu?
Tılsım yazmaya çalıştın mı?
Berhetiyye? Kardeşim sana kim al bunu oku dedi?Üzerimde gelip giden hadim varmış.İste 3 yıl önce davet yapiyordim berhetiye.O zaman biraz görüyordum.Zaten olayı yaşadım bunlardan sonra
Havass Üstadı bazı şeyleri açıklamaya iznimiz yok dedi.Olayı yaşadım zaman önce benim kalp gözüm açıldı.Bende davetler yaptım.Çok değişik güzel bir gece yaşadım.Kotu bişey olmadı hiç.O günde sonra sanki başka bir boyutta yaşıyorum gibi hissediyorum.
Şuanda çalismalar yapıyorum böyle bir olay yaşadım.Arada birileri gelip gidiyor dışarda insan kılığında halinde anlıyorum.İş yerime bile geldiler.
Berhetiye çalışabilirsin dedi.Olumsuz bir etki görmüyorum.Ust bilince çıktığım için.Uğurma arada oluyor ama hemen temizliyor görüştüm kişi.Berhetiyye? Kardeşim sana kim al bunu oku dedi?
havas ehli birini bulsan bile sana bunu direk okutturamaz okutturmaz.
Berhetiyyenin görevlileri çok tehlikelidir. helak olma tehlikesi, aklını yitime tehlikesi, bunlar say say bitmez.
Çok yanlış toprağa kürek vurmussun
Gelip giden hadim var ise illaki görünür şartları sunar kabul edersen sana emanetini bırakırdı, fakat ancak cami hocası böyle birşey diyebilir gelip giden hadim olmaz.
Hadim gelir seni izler eğer onlarında gözüne girersen görünürler dediklerim olur, fakat gidip de 50 kere gelmezler.
Kalp gözün açılmadı göz perden yırtılmış ağır musallat sebebiyleOlayı yaşadım zaman önce benim kalp gözüm açıldı.Bende davetler yaptım.Çok değişik güzel bir gece yaşadım.Kotu bişey olmadı hiç.O günde sonra sanki başka bir boyutta yaşıyorum gibi hissediyorum.
Şuanda çalismalar yapıyorum böyle bir olay yaşadım.Arada birileri gelip gidiyor dışarda insan kılığında halinde anlıyorum.İş yerime bile geldiler.
Evet o zaman mussalat vardı.Yahudi bir cin kabilesi beni sahiplemisti.Gorustum Havass Üstadı beni temizledi.Muhtemelen Küçükyalı da gece onlar yaptı.İnsan şekilde gördüm hepsini benim için hazırlanmıslardi.Gece minibüse bindim 5 dk gitti uzak bir mesafeyi.Havass üstadi karışık dedi o gece için.Normalde bana el vermek istemiyordu.O geceden sonra çok kıymetli oldum gözünde.Kalp gözün açılmadı göz perden yırtılmış ağır musallat sebebiyle
Bu berhetiyyenin görevlileri Hz.Suleyman.radiyadullahin döneminden kalma varlıklardır hiçbir ifrit hiçbir cinni hiçbir kabile baş kaldıramaz ve buna cesaret de edemezler
Hayır temizledi sanıyorsun ama varlık kendini gizliyor sonra bakıyorsun yine aynı şeyler olmaya başladı değilmiBerhetiye çalışabilirsin dedi.Olumsuz bir etki görmüyorum.Ust bilince çıktığım için.Uğurma arada oluyor ama hemen temizliyor görüştüm kişi.
Vallahi görüştüm kişi çok ehil biri onun gibi birini görmedim.Harkülede şeylerini gördüm.Bende şuan olumsuz bişey yaşamıyorum.Hayır temizledi sanıyorsun ama varlık kendini gizliyor sonra bakıyorsun yine aynı şeyler olmaya başladı değilmi
Bedendeki varlığın infaz edilmesi gerek ve bu da sadece rukye ile yapılacak bir işlem değildir.
Size şöyle bir örnek vereyim biri evinde büyü buluyor hoca demek istemiyorum dolandırıcı bir şahısa götürüyor
Ya kağıda birşeyler yazıp yakıyorlar
Ya bı sure okuyup gidiyorlar
Ya da muska vesaire yazıyorlar
Sonra size diyorlar büyüyü bozdum
Sonra noluyor aile veyahutta kişi aynı belirtileri tekrar yaşıyor, hocaya gidiyorlar anlatıyorlar, size yeni bir büyü yapılmış, ne için böyle diyor para koparmak için adı üstünde bunlar şarlatandır
Ha böyle Bir şey olabilir mi olabilir
Üzerinizde büyü var ve o büyüyü ehli biri gerçekten bozmuştur.
Sizde sağda solda anlatmışsınızdır yine o büyü yapan yaptıran kişinin kulağına gider yeniden yaparlar.
Asıl böyle bir durumda el vermesi gerekiyorEvet o zaman mussalat vardı.Yahudi bir cin kabilesi beni sahiplemisti.Gorustum Havass Üstadı beni temizledi.Muhtemelen Küçükyalı da gece onlar yaptı.İnsan şekilde gördüm hepsini benim için hazırlanmıslardi.Gece minibüse bindim 5 dk gitti uzak bir mesafeyi.Havass üstadi karışık dedi o gece için.Normalde bana el vermek istemiyordu.O geceden sonra çok kıymetli oldum gözünde.
İzin gelmiyor şuan tarikata bağlı birisi mesahiya soruyorlar Öteki alem için.Hazir değilim şuan galiba.Asıl böyle bir durumda el vermesi gerekiyor
Size okumanızın talimatını veren kişi o
Eğer size el verebilseydi yani şuan anlattıklarınıza göre o kişinin birşey bilmediği kanaatindeyim
El verse idi hiçbir ruhani sizi tasallutu altına alamazdı
Kardeşim bana ulaşabilirsen yardımcı olmak isterim maalesef buradan ne bakım yapabilirim ne de bedenindekileri infaz edebilirimİzin gelmiyor şuan tarikata bağlı birisi mesahiya soruyorlar Öteki alem için.Hazir değilim şuan galiba.