Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama yapmaya iznim varda.Kapi açilmadi sadece.Tabi kapı açılınca neler yasacagim onunda bilmiyorum.

aleyküm selam.dünyaya gönderiliş amacımı en kestirme (ve ücretsiz)yoldan nasıl öğrenirim?

Reenkarnasyon var mı.. neden bazılarının hayatı kabus gibi bazılarının da her haltı yedikleri halde hep rahatları yerinde?
Reankarnasyon Ruhun bi bedende ölüp diger bedende yaşamasıdır.

Islamda bunun yeri yoktur.

Islama göre insan bir defa yaşar kabre girer sonraki dirilmesi Israfilin sura uflemesidir.

Kiyamet gunu kafirler Sorguda tekrar dunyaya donmek ister. salih ameller için Ama onlara o şans verilmez. Cehenneme giderler.
Ne zaman ki cehennemden cikmak isteseler tekrardan gonderilirler.

Bir defa dogdun 1 defa öleceksin Öldükten sonra Allah seni kiyamet gününde diriltecektir.
Reenkarnasyon var mı.. neden bazılarının hayatı kabus gibi bazılarının da her haltı yedikleri halde hep rahatları yerinde?

3 yıl önce metafizik bir olay yaşadım.İstanbulda Küçükyalida beni aldılar götürdüler falan.Ama ne olduğunu bilmiyorum.Havass üstadı da ne olduğunu tam söylemiyor.İredemeyim diye.İnsan şekilde varlıklar gördüm kim olduklarını bilmiyorum.O geceden sonra halim değişti.Sirlar açılmaya başladı.Vakif olmaya başladım bazı şeylere.

Uygulama yapmaya iznim varda.Kapi açilmadi sadece.Tabi kapı açılınca neler yasacagim onunda bilmiyorum.
İcazetin var ise davet yapabilirsin görünürler fakat
Kapı açılınca neler yaşayacağım bilmiyorum demişsin soru cevap gibi yapalım.

Hayatında 1 kere olsun ruhâni gördün mü yani iraden bunu kaldırabilir mi

İcazetin var ise davet yapabilirsin görünürler fakat
Kapı açılınca neler yaşayacağım bilmiyorum demişsin soru cevap gibi yapalım.

Hayatında 1 kere olsun ruhâni gördün mü yani iraden bunu kaldırabilir mi
Üzerimde gelip giden hadim varmış.İste 3 yıl önce davet yapiyordim berhetiye.O zaman biraz görüyordum.Zaten olayı yaşadım bunlardan sonra

3 yıl önce metafizik bir olay yaşadım.İstanbulda Küçükyalida beni aldılar götürdüler falan.Ama ne olduğunu bilmiyorum.Havass üstadı da ne olduğunu tam söylemiyor.İredemeyim diye.İnsan şekilde varlıklar gördüm kim olduklarını bilmiyorum.O geceden sonra halim değişti.Sirlar açılmaya başladı.Vakif olmaya başladım bazı şeylere.
Kardeşim olay yaşanmadan önce
Kafana göre riyazete halvete girdin mi?
Bilmediğin birşeyleri okudun mu?
Tılsım yazmaya çalıştın mı?

Kardeşim olay yaşanmadan önce
Kafana göre riyazete halvete girdin mi?
Bilmediğin birşeyleri okudun mu?
Tılsım yazmaya çalıştın mı?
Olayı yaşadım zaman önce benim kalp gözüm açıldı.Bende davetler yaptım.Çok değişik güzel bir gece yaşadım.Kotu bişey olmadı hiç.O günde sonra sanki başka bir boyutta yaşıyorum gibi hissediyorum.
Şuanda çalismalar yapıyorum böyle bir olay yaşadım.Arada birileri gelip gidiyor dışarda insan kılığında halinde anlıyorum.İş yerime bile geldiler.

Üzerimde gelip giden hadim varmış.İste 3 yıl önce davet yapiyordim berhetiye.O zaman biraz görüyordum.Zaten olayı yaşadım bunlardan sonra
Berhetiyye? Kardeşim sana kim al bunu oku dedi?

havas ehli birini bulsan bile sana bunu direk okutturamaz okutturmaz.

Berhetiyyenin görevlileri çok tehlikelidir. helak olma tehlikesi, aklını yitime tehlikesi, bunlar say say bitmez.

Çok yanlış toprağa kürek vurmussun

Gelip giden hadim var ise illaki görünür şartları sunar kabul edersen sana emanetini bırakırdı, fakat ancak cami hocası böyle birşey diyebilir gelip giden hadim olmaz.

Hadim gelir seni izler eğer onlarında gözüne girersen görünürler dediklerim olur, fakat gidip de 50 kere gelmezler.

Olayı yaşadım zaman önce benim kalp gözüm açıldı.Bende davetler yaptım.Çok değişik güzel bir gece yaşadım.Kotu bişey olmadı hiç.O günde sonra sanki başka bir boyutta yaşıyorum gibi hissediyorum.
Şuanda çalismalar yapıyorum böyle bir olay yaşadım.Arada birileri gelip gidiyor dışarda insan kılığında halinde anlıyorum.İş yerime bile geldiler.
Havass Üstadı bazı şeyleri açıklamaya iznimiz yok dedi.

Berhetiyye? Kardeşim sana kim al bunu oku dedi?

havas ehli birini bulsan bile sana bunu direk okutturamaz okutturmaz.

Berhetiyyenin görevlileri çok tehlikelidir. helak olma tehlikesi, aklını yitime tehlikesi, bunlar say say bitmez.

Çok yanlış toprağa kürek vurmussun

Gelip giden hadim var ise illaki görünür şartları sunar kabul edersen sana emanetini bırakırdı, fakat ancak cami hocası böyle birşey diyebilir gelip giden hadim olmaz.

Hadim gelir seni izler eğer onlarında gözüne girersen görünürler dediklerim olur, fakat gidip de 50 kere gelmezler.
Berhetiye çalışabilirsin dedi.Olumsuz bir etki görmüyorum.Ust bilince çıktığım için.Uğurma arada oluyor ama hemen temizliyor görüştüm kişi.

Kalp gözün açılmadı göz perden yırtılmış ağır musallat sebebiyle
Bu berhetiyyenin görevlileri Hz.Suleyman.radiyadullahin döneminden kalma varlıklardır hiçbir ifrit hiçbir cinni hiçbir kabile baş kaldıramaz ve buna cesaret de edemezler

Kalp gözün açılmadı göz perden yırtılmış ağır musallat sebebiyle
Bu berhetiyyenin görevlileri Hz.Suleyman.radiyadullahin döneminden kalma varlıklardır hiçbir ifrit hiçbir cinni hiçbir kabile baş kaldıramaz ve buna cesaret de edemezler
Evet o zaman mussalat vardı.Yahudi bir cin kabilesi beni sahiplemisti.Gorustum Havass Üstadı beni temizledi.Muhtemelen Küçükyalı da gece onlar yaptı.İnsan şekilde gördüm hepsini benim için hazırlanmıslardi.Gece minibüse bindim 5 dk gitti uzak bir mesafeyi.Havass üstadi karışık dedi o gece için.Normalde bana el vermek istemiyordu.O geceden sonra çok kıymetli oldum gözünde.

Berhetiye çalışabilirsin dedi.Olumsuz bir etki görmüyorum.Ust bilince çıktığım için.Uğurma arada oluyor ama hemen temizliyor görüştüm kişi.
Hayır temizledi sanıyorsun ama varlık kendini gizliyor sonra bakıyorsun yine aynı şeyler olmaya başladı değilmi

Bedendeki varlığın infaz edilmesi gerek ve bu da sadece rukye ile yapılacak bir işlem değildir.

Size şöyle bir örnek vereyim biri evinde büyü buluyor hoca demek istemiyorum dolandırıcı bir şahısa götürüyor

Ya kağıda birşeyler yazıp yakıyorlar
Ya bı sure okuyup gidiyorlar
Ya da muska vesaire yazıyorlar

Sonra size diyorlar büyüyü bozdum

Sonra noluyor aile veyahutta kişi aynı belirtileri tekrar yaşıyor, hocaya gidiyorlar anlatıyorlar, size yeni bir büyü yapılmış, ne için böyle diyor para koparmak için adı üstünde bunlar şarlatandır

Ha böyle Bir şey olabilir mi olabilir

Üzerinizde büyü var ve o büyüyü ehli biri gerçekten bozmuştur.

Sizde sağda solda anlatmışsınızdır yine o büyü yapan yaptıran kişinin kulağına gider yeniden yaparlar.

Hayır temizledi sanıyorsun ama varlık kendini gizliyor sonra bakıyorsun yine aynı şeyler olmaya başladı değilmi

Bedendeki varlığın infaz edilmesi gerek ve bu da sadece rukye ile yapılacak bir işlem değildir.

Size şöyle bir örnek vereyim biri evinde büyü buluyor hoca demek istemiyorum dolandırıcı bir şahısa götürüyor

Ya kağıda birşeyler yazıp yakıyorlar
Ya bı sure okuyup gidiyorlar
Ya da muska vesaire yazıyorlar

Sonra size diyorlar büyüyü bozdum

Sonra noluyor aile veyahutta kişi aynı belirtileri tekrar yaşıyor, hocaya gidiyorlar anlatıyorlar, size yeni bir büyü yapılmış, ne için böyle diyor para koparmak için adı üstünde bunlar şarlatandır

Ha böyle Bir şey olabilir mi olabilir

Üzerinizde büyü var ve o büyüyü ehli biri gerçekten bozmuştur.

Sizde sağda solda anlatmışsınızdır yine o büyü yapan yaptıran kişinin kulağına gider yeniden yaparlar.
Vallahi görüştüm kişi çok ehil biri onun gibi birini görmedim.Harkülede şeylerini gördüm.Bende şuan olumsuz bişey yaşamıyorum.

Evet o zaman mussalat vardı.Yahudi bir cin kabilesi beni sahiplemisti.Gorustum Havass Üstadı beni temizledi.Muhtemelen Küçükyalı da gece onlar yaptı.İnsan şekilde gördüm hepsini benim için hazırlanmıslardi.Gece minibüse bindim 5 dk gitti uzak bir mesafeyi.Havass üstadi karışık dedi o gece için.Normalde bana el vermek istemiyordu.O geceden sonra çok kıymetli oldum gözünde.
Asıl böyle bir durumda el vermesi gerekiyor
Size okumanızın talimatını veren kişi o

Eğer size el verebilseydi yani şuan anlattıklarınıza göre o kişinin birşey bilmediği kanaatindeyim

El verse idi hiçbir ruhani sizi tasallutu altına alamazdı

Asıl böyle bir durumda el vermesi gerekiyor
Size okumanızın talimatını veren kişi o

Eğer size el verebilseydi yani şuan anlattıklarınıza göre o kişinin birşey bilmediği kanaatindeyim

El verse idi hiçbir ruhani sizi tasallutu altına alamazdı
İzin gelmiyor şuan tarikata bağlı birisi mesahiya soruyorlar Öteki alem için.Hazir değilim şuan galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri