Balmumundaki şekiller

İki farklı yüz görmem normal mi ? Hayal de görüyor olabilirim ..
Ben de uzun bakmamaya çalışıyorum objektif olamayabilirim diye ama bir öncekinde kalpleri uzaktan bağlı araları açık ve engel olan insanlar görmüştüm, sonuncuda yaklaşmış ve kavuşmuş gördüm ama daha yapmamız lazımmış.
Belki daha hardcore bir teknikle yapmak lazım

Aynı odada fiziken bulunan iki arkadaşın çakraları ve auralarını istila etmeye çalışan negatiflere ortak niyet edildi. yani kollektif calışıldı ama kaynağı aynı yada farklı olsun, alanlarındaki tüm negatiflerin akışı ve kilitlenmesi talimat verildi.
@Absoluta Virtute sizce o arada athameyi vermiş miyiz eline 😀 tam gününe denk geldi arada o da gümbürtüye gitmistir 20240806_170441.jpg

Ekli dosyalar

• 20240806_170502.jpg
    20240806_170502.jpg
    681.3 KB · Görüntüleme: 9
sizce o arada athameyi vermiş miyiz eline 😀 tam gününe denk geldi arada o da gümbürtüye gitmistir
Bence vermişsiniz. Ben çok pozitif hatta masalimsi bir tablo görüyorum . Yukarıdan bakan bir oğlan çocuğu. Uyuyan bir kız bebeği. Öpüşen gnomlar. Peri, kelebekler, kurdeleler.
Nasıl bir niyet ise, nasıl insanlar ise. Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah.

IMG_20240814_202118_295.jpg
Ortadaki siyahlık benim ömrünü dolduran eritme kabımdan kaynaklı.
Kendim için yaptım işlemi. Spesifik bir konu yok. Genel negatiften arınmak için uyguladım.

Selamlar @Absoluta Virtute umarim sagliginiz sihhatiniz yerindedir. Ben ilk defa denedim mumla arinma islemini, basarili olabildim mi bilmiyorum cunku bendeki arkadaşların sekillerine gore cok farkli gorunuyor 🙂 rica etsem musait oldugunuzda inceleyebilir misiniz?
1000039852.jpg

Geri