createtherules ©
Kayıtlı Üye
Evet mumun eriyen yerine dolmasına niyetleniyorum. Sonra eriyen kısmı tuzlu suya döküp donduruyorumMum mı yaktınız?
Evet mumun eriyen yerine dolmasına niyetleniyorum. Sonra eriyen kısmı tuzlu suya döküp donduruyorumMum mı yaktınız?
Erkek, orta yaşın üstünde, sakalı var. Ahtapot kollu, yengeç pençeli. Miğde bulandırıcı birşey olmuş ...Evet mumun eriyen yerine dolmasına niyetleniyorum. Sonra eriyen kısmı tuzlu suya döküp donduruyorum
Tekrar ediyoruz o zaman.Erkek, orta yaşın üstünde, sakalı var. Ahtapot kollu, yengeç pençeli. Miğde bulandırıcı birşey olmuş ...
Sanırım balmumundan daha etkili yöntemlere ihtiyaç var.
Ben de uzun bakmamaya çalışıyorum objektif olamayabilirim diye ama bir öncekinde kalpleri uzaktan bağlı araları açık ve engel olan insanlar görmüştüm, sonuncuda yaklaşmış ve kavuşmuş gördüm ama daha yapmamız lazımmış.İki farklı yüz görmem normal mi ? Hayal de görüyor olabilirim ..
Negatif azaldı. Hava elementi ile yapılan bir çalışma öneririm. Hani hardcore çalışma dediğiniz. Öyle birşey değil. Farklı birşey. Tütsü gibi.
Sevindim. Zaten ağlamalar falan olmuş bu sefer biraz iyileştiklerini hissetmiştim.Negatif azaldı. Hava elementi ile yapılan bir çalışma öneririm. Hani hardcore çalışma dediğiniz. Öyle birşey değil. Farklı birşey. Tütsü gibi.
Bence vermişsiniz. Ben çok pozitif hatta masalimsi bir tablo görüyorum . Yukarıdan bakan bir oğlan çocuğu. Uyuyan bir kız bebeği. Öpüşen gnomlar. Peri, kelebekler, kurdeleler.sizce o arada athameyi vermiş miyiz eline tam gününe denk geldi arada o da gümbürtüye gitmistir
Bsarili olmadığınız gibi. Bu mumu atmayip tekrar deneyebilirsiniz. Hagi yontemle denediniz? Ve bu gerçek balmumu mu?Selamlar @Absoluta Virtute umarim sagliginiz sihhatiniz yerindedir. Ben ilk defa denedim mumla arinma islemini, basarili olabildim mi bilmiyorum cunku bendeki arkadaşların sekillerine gore cok farkli gorunuyor rica etsem musait oldugunuzda inceleyebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 3668
Oncelikle tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Evet bildigim kadarıyla gercek bal mumu ama biraz eski. Ondan dolayi olmus olabilir. Ben yeni bal mumu temin edip yapayim tekrardan en iyisi. Iyi gunler dilerimBsarili olmadığınız gibi. Bu mumu atmayip tekrar deneyebilirsiniz. Hagi yontemle denediniz? Ve bu gerçek balmumu mu?
Eski olması birşey değiştirmiyor. Hangi yöntemi kullandınız? Eritip suya mı dökünüz? Öyleyse az eritmissiniz,Oncelikle tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Evet bildigim kadarıyla gercek bal mumu ama biraz eski. Ondan dolayi olmus olabilir. Ben yeni bal mumu temin edip yapayim tekrardan en iyisi. Iyi gunler dilerim
Benmari eritmedim. Ocagim elektrikli oldugu icin en kucuk gozde caydanlikta erir diye dusundum ama yontemim yanlisti sanirim.Es
Eski olması birşey değiştirmiyor. Hangi yöntemi kullandınız? Eritip suya mı dökünüz? Öyleyse az eritmissiniz,
Ben de benmari yöntemi kullanmıyorum. Gaz ocağın üstünde kepçe de eritiyorum.Benmari eritmedim. Ocagim elektrikli oldugu icin en kucuk gozde caydanlikta erir diye dusundum ama yontemim yanlisti sanirim.
Dediginiz gibi tekrar yapacagim. Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim.Ben de benmari yöntemi kullanmıyorum. Gaz ocağın üstünde kepçe de eritiyorum.
Elektrikli ocak uygun değil. Enerjileri bozuyor. Ateşte eritmek gerekiyor. Bir de çaydanlık yerine cezve ya da kepçe