createtherules ©
Kayıtlı Üye
Normalde hep yaptığımız şeydir de, bu sefer çok uğraştırdı...Evet inat çıktı gibi.
Evet. Ortanızı bozan 3. kişi mı var? Sizi ayırmaya yönelik pislikler yapan?İlişki arınması. İşlemi tekrarlamalı mıyım sizce?
Ah yani böyle birini bilmiyorum fakat benim çevremde "bırak bu adamı" baskısı çok fazla var. Açıkcası o kişilere sınır çizdim ama biraz geç oldu benim kafam çoktan bulandı. Böyle bir şey olabilir mi?Evet. Ortanızı bozan 3. kişi mı var? Sizi ayırmaya yönelik pislikler yapan?
Rüyalarınız genelde çıkar mı?rüyalardı
Durum ortada@Absoluta Virtute Çıkar, evet. İşin garip tarafı son gördüğüm rüya değildi. Rüyamın içerisinde normal bir şekilde uyandım. Bunu sadece varlık etkisiyle yaşıyorum. Uyandım ve erkek arkadaşımın orada olduğunu hissettim. Koridordan kadın konuşmaları geldi " burası evet, bu kişi" diyordu. Sonra birden bedenime geri dönüp uyandım. Bu rüya durumu arka arkaya olup kesildi. Zaten kesildikten sonra çok fazla problem yaşamaya başladık kendi hayatımızda.
Peki ne yapılabilir? Açıkçası ben bana yapılan işlemin yapanın zararına olacağına eminim. Bana bildirildiyse o kadar da sağlam yapamamış demektir. Ona dönüşü hoş olmaz. Onun rahatlığı içerisindeydim. Fakat erkek arkadaşım için ne yapacağım bilemiyorum. Gerçekten bunalıma girmiş durumda. Durum çok karışık. Annesi ileri derecede rahatsız. Doktor, hacı hoca hiçbiri çare olamamış kadına. Onun negatifini de üstüme çekmek istemiyorum. Arınmadan sonra ikimize korunma yapıp silahlarımı çekeyim mi? Ne dersiniz?Durum ortada
Bir kere daha.İlk defa böyle düzgün bir balmumu elde ediyorum
MaalesefBaşarılı oldu mu emin değilim.
Sey mi yapıyor yanihttps://img.imgyukle.com/2023/07/25/rzsbVU.jpeg
@Absoluta Virtute üstüme yapışmış biri mi var ben mi yanlış görüyorum ?
Resim görünmüyorhttps://img.imgyukle.com/2023/07/25/rzsbVU.jpeg
@Absoluta Virtute üstüme yapışmış biri mi var ben mi yanlış görüyorum ?
Mum mı yaktınız?Ekli dosyayı görüntüle 2951Ekli dosyayı görüntüle 2951@Absoluta Virtute Umarım bir şeyler çıkarmayı başarabilmişimdir