313 kere okumaya çalıştığımda genelde şaşırıyorum. bu konuda tavsiyesi olan birileri olabilirmi bana?
yanılıyorsun .şöyle yanıldıgını bılıyorum bu konuda muhıyddın ibni arabi hazretleri hergun 1000 kere okuyan cevresindeki ruhanılerı gormeye baslar dıyor.burada ozel bı hadimin daveti var dememiş.yanı davet degıl.davet konusunda dogru soluyorsun.bı hadımı davet etmedıkce gelmez.1000 kere ayetel kursı okuyan dıkkat edersen 1000 kere hayyul kayyum ismi şerifini zikretmiş oluyor. bu zikrin sonucunu acıklayan buyukler evrenın sırrına ermeye baslar der. nefertıtının dedıgı gıbı kaldıramaya bılırsın bu sırrı
sevgili arkadaşım 40 000 değil 400 000 defa da okusan gelmeyecektir evet duanın kallanma sıklıgına göre koruma tahsis edilebiliyor lakin bunu sen goremessin hadim gelmez duanın muvekkilinin gelebilmesi için cağrı yapılmak zorundadır yani azimeti ile birlikte okunur riyazat şarttır ve sayıların onemini hafife almayın herşey değerlerde saklıdır bu sayılar 100 yıllardır tecrube edilerek belirlenmiştir sözün özü egerki dua nın hadim/müvekklini görmek istiyor isen azimeti ile birlikte ve vefkiyle birlikte riyazat edip cagrılmak zorunda baş suretle gelmeyecektir endişen olmasın
İçimizden okusak olur mu? Tamam anlıyorum ben de katılıyorum önemli olan içimizden gelerek okumak ama sanki bir yerde normal dua okurken de kendimiz duyacak şekilde okumamız gerektiğini duymuştum. Titreşimi yakalamak içindir belki. Ama ben hep içimden okurum. Tabi ki önemli olan niyet ama yine de cevaplarınızı duymak istedim.
Fısıltı olmaz, sesin titreşim gücü gereklidir. Ezbere okumanız gerekir, bu da beynin net bir şekilde konsantre olup yine titreşimi etkilemesi esasına dayalı olmasındandır. Çok çok eskiler bu işlerin mekanizmasını, nedenleri ile biliyordu ancak karanlık çağlar nedeni ile ara zincirler kayboldu, günümüz kuşağı da Roma'yı yeni yeni keşfediyor.
İnanç önemli bir faktördür ancak sayılı formüller olunca telefon numarası çevirmek gibidir. Bir sayı bile hatalı olsa istediğiniz kişiyi değil de farklı bir kişiyi aramış olursunuz, istediğiniz kadar karşınıza aramak istediğiniz kişinin çıkacağına inanın. Şöyle bir örnek vereyim:Okurken kendimi hiç samimi hissedemiyorum. İster istemez aklıma sorular geliyor. Neden ben içten bir dua okumak yerine artık bitse de uyusam dediğim sayılı dua okuyorum diye. İnanıyorum Allah'ın izniyle isteğimin bir gün olacağına ancak okudukça içtenliğim azalıyor ve dediğim gibi artık bitsin durumuna geliyorum. Sürekli dikkatim dağılıyor aralarda kesip başka şeylerle ilgilenip tekrar dönüyorum. Hep verilen sayılardan daha fazla okuyorum. Bir türlü odaklanamıyorum ve zorlanıyorum. Şu anda 120 de başım döndü dikkatim dağıldı kendimi saygısızlık yapıyormuş gibi hissedip ara verdim :/ Ama sonuç alacağıma inanıyorum.
Bir niyet veya üzerimizdeki kötü enerji veya büyünün bozulmasi icin 313 kere Ayetel Kürsüyü okunulacagini ögrendim. 313 kere 21 gün. Bilgisi olan varmi 313 evet dogru ama 21 günde emin degilim. Bilgisi olan varmi?
Sayin Origanum kac gün okumam gerekiyor. Dilegim var hayirlisini istiyorum. Konuyu okudum ama cok karismis. Icimde süphe olusmasini istemiyorum. Sizin bilginize güvendigim icin icim rahat olacak