Piskopat lütfen,rica etsem söylermisin bu noktaların yerine ve esmalardan sonra konulmuş olan çarpı işaretlerinin yerinde yazmamış olduğun bişeylermi var.Yoksa onları dikkate almadan yazdığın gibimi uygulanacak..???teşekkürler
ya ben anlamadım sdc bir gece 170 defa okuyup dileğimizi ekleyip duamı edeceğiz yoksa 7 gün boyunca ilk sayfada verildiği gibimi okuayacağız çözemedim ben bunu yardım edermisiniz?
peki ben ezbere bilmiorum bunu kağıt üzerinden okusam olurmu
arkadaşlar ayrıca günde 1000 ad. ayet-el kürsiyi 40 gün boyunca okuyanı yani toplam 40.000 yapıyor! 40.gün sonunda melekler ziyarete gelirmiş ve okuyan kişiye görünürlermiş! yani ben denemedim korkumdan ama bi ara hergün 200 ad. falan okuyodum. yalnız bıraktım çünkü olacak şeyleri hissetmeye başlamıştım ve bu gerçekten çok kötü bi his herkesle ilgili bişeylerin olacağını hissetmek buna kendin de dahilsin kötü yaaaa! cesareti olan okumaya çalışsın resmen olacak iyi ya da kötü şeyleri sanki içinizden birisi söylüyo size! ben korkup bıraktım! ayrıca bu 40.000 ad. okuma konusunu da Pamuk yayıncılık surelerin faziletleri kitabından bulup da yapmaya çalışmıştım! denemek isteyen buyursun yüreğiniz kaldırırsa tabiiiii.....!
sayılar vakıtler sayılar
neden bırıde cıkıp demıyorkı emınım
hayır boyle olursa kabul olur boyle yaparsan daha cok kabul olur
mantıksız
allahla dost olamamanın sonucları bunlar
bataklıktan kurtulup sadece dua edelım sayılara kuruntulara takılmadan sevgı ıle dua edelım
313 defayı nasıl hesaplayacağız
Kullanmasını Bilen elbette.. Bakın Majide esas olan cümleden ziyade Uygulayıcının Enerjisidir başka tabirle Manevi gücüdür.. Kişi vardır Ayeti okur okur okur faydası düşünülür? Kişi vardır ayete başlar okuması bitmeden Niyetinin akibeti bina edilir..kısmet bağlılığı içinde bu uygulama yapılabilir mi acaba?