Astral seyehat için enerji çalişmasi

valla batıl olsun dıye demedım ama o ınsan korkmayan bırısıydi..bılemem neden ldugunu ama ben senelerce 13lere dıkkat edın derdım lanet bela rıtuellerı 13unde yapılırmıs bu bıle yazıyo sıtede yada dolunay varken uyuyamam derdım ee sen kurtadamsn fı mantık..sıze ozel yazmadım yanı 13kasım bırde yazılan gıbı kapıların daha belırgın acıldııgnı ve dolunay ve 13 cok nadır gelen bı donem.ona bakarsanız bazılarıda oglak burcu derler 13 ocak derler

valla batıl olsun dıye demedım ama o ınsan korkmayan bırısıydi..bılemem neden ldugunu ama ben senelerce 13lere dıkkat edın derdım lanet bela rıtuellerı 13unde yapılırmıs bu bıle yazıyo sıtede yada dolunay varken uyuyamam derdım ee sen kurtadamsn fı mantık..sıze ozel yazmadım yanı 13kasım bırde yazılan gıbı kapıların daha belırgın acıldııgnı ve dolunay ve 13 cok nadır gelen bı donem.ona bakarsanız bazılarıda oglak burcu derler 13 ocak derler

:) Anladım zatende takılmak için yazdım.Bari hem 13 hem dolunay'ı birarada bulduğuma göre iyice yoğunlaşıp bir dilek dileyeyim bakarsın olur :) Bu arada heyecanla bekliyoruz...

Urum saat 1:00 de oturur pozisyonunda mı olacağız yatar halde mi?
Vereceğiniz nasihat var mı?
bu arada sakın ben unutmayın da

elektrikli alet derken evdeki değil sanırım buzdolabı tv vs. Yattığımız odada mı, saat ve cep telefonları da sakıncalı mı?

cep telefonu asla asla olmayacak sadece bulunulan oda yeterli evcil hayvanınız varsa oda odada durmasın. zamanı belli olmaz siz sadece zikre odaklanın başka birşeye kafa yormayın son 5 dakika nefes almaya başlayın nefesinizi bu arada tutmayın kesinlikle :D

sıfır ses evde olamadıgı ıcın kulaklıkla yattım telefonda yanımdaydı :( kapamamısım ama bır ara ruh olmasada genel anlamda yukseldıgımı hıssettım hatta yukardan ınıyodum tepetaklak dusuyomusum gıbı oldu ama tam anlamıyla cıkamadım sonra uykuya dalmısım ve sadece kalkmaya calıstıgmı hıssettım ama sankı bedenımı arıyodum..ama rıtuele gec kaldım tek gunluk rıtuelle olmadı sanırım:(

Şoktayım,ilk defa böyle bir deneyim yaşadım,ama çok keyifliydi,yattığım yerden kaldırıldım:D
Çok farklıydı,ellerde başladı sonra ayaklar,bi ara titriyodum.Çok farklı bir sürü leyi yaşadım aynı anda.
2 telefon vardı odamda,bunu atlamışım.

avuclarımda inanılmaz bir uyuşma oldu. yataktan 4-5 santim yükseldim öyleki üzerimdeki battaniye boşluğa sarktı, akabinde yükseldim ve bedenim yatağımdaydı urum geldi elleri ellerimde beni yukarı çekti. inanılmazsın urum müthiş bir deneyimdi. sonrasında şoktaydım öylece kalakaldım 1.30 öylece yatağımda oturmuş yaşadıklarıma inanamaz vaziyetteydim.

Geri