Astral seyehat için enerji çalişmasi

En çok istediğim olay budur. Bilirsin urumcum :D Buna kesin ve kesin katılıyorum :D bensiz asla yapmayacaksın. Gebertirim valla :p

Şimdi birşey soracağım 10 kasım gece12de tarih değişiyor ve 11 kasım oluyor.Bu şekilde saat 1de değilmi? Yani 11 kasımın ilk saatinde değilmi? Bazen böyle hatalar oluyor ondan sorayım dedim urumcum :) nasıl bu soru böyle deme :):D

ben de gelmek istiyorum daha önce 1 2 kere astral deneyim yaşadım ama sadece bilincimi uyandırdım bedenden çıkmadım vaktim olursa katılabilir miyim , kaan ,tşkkürler

01-00 DE 7 GÜN BOYUNCA 140 DEFA BU ZİKRİ TEKRARLAYIN . YANİ ÇALIŞMA TARİHİNDEN BİR HAFTA ÖNCE ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN

ÇALIŞMANIN YAPILCAĞI TARİH: 11-11-2008

SAAT: 01:00

ayın 4 de başlayın ben 4 dünde başlayacağım

urum sonucu ben de pek merak ediyorum. Benim başıma bir kaç defa gelir gibi olmuştu karabasan zannedip korkmutum. O gün bize rehberlik edeceksin dii mi? seninle birlikte mi astral seyahet edeceğiz? yoksa bizi yanlız başımıza mı bırakacaksın? Aslında biraz ürkütücü.O esnada neler olduğunu açıklasan da şimdiden herkes bilgilense.
Bu çalışmaya müsadenizle ben de katılıyorum

Bende katılacağım ki zaten daha önce bir çok kez deneyimim oldu bu konuda...ismimi burada vermek istemediğim için özel mesaj atıyorum

Bunu yapmayı hep istemişimdir ama tek başına yapmaya korkmuşumdur, sanal olarak uygulayınca aynı odadaymış gibi hissedilir umarım, birden cesaret geldi.

Ben buranin saatiyle 01:00 da yapsam olur herhalde .Onemli olan saat 1 de baslamak sanirim.

Kafam karisdi arkadaslar matematikle aram hic yoktur zaten lutfen biri bana 11/11/2008 gecesine kadar toplam kac adet zikir soylemis olmamiz gerekdigini yazarmi bir de mutlaka Turkiye saatiyle 01:00 da mi baslamaliyim yoksa kendi saatimize gore yapsam olurmu ayrica ayin 11inde gece yine zikir okuyacakmiyiz ?

biz türkiye sattiyle çalıştığımız için sende öle çalış yani hep birlikte olsun anlamında söledim ;) sanırım toplam 980 zikir sölencek ama sende bi hesapla yanlış olmasın

Selamlar bende katılmak istiyorum çalışmaya ancak geç gördüm... 1 hafta önceden başlanması gereken zikri 1 günde yapsam sorun olıur mu ?

Geri