Astral Seyahat'e Kesin çıkacaksınız ! Akıllara Takılan Tüm sorular !|Dev Konu|

hazırlık evresinde abdest alın ayetel kursi okuyun demiş illa her şeye din sokulmak zorundamı ? müslüman olmayanlar bunu nasıl yapıyor ? illa her konuyu dine götüreceksiniz

Ya astral bedenimizle gezebilmek bu kadar kolay mı ? Sadece merak ediyorum. Yani daha önce herhangi bir deneyimim olmadığı için sordum . (Aslında herhangi bir paranormal olay bile başıma gelmedi ) :offtopic:
o kadar kolay değil aslında ben 2 ay uğraştım çıkabilmek için meditasyon filan yaptım forumda zaten bunla ilgili bir ton konu var.

Kardeşim ilgili olduğum bu konu hakkında paylaştığın faydalı bilgilerden dolayı ötürü çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun..Her gece astrale niyetlenmediğim halde,uzanır uzanmaz adetim üzere ayetül kürsi okuyorum. Çoğu okuyuşumda ayaklarımı uzatmış sadece dudaklarım kımıldamasına rağmen bütün vücudum öyle sallanıyorki yatağın büsbütün sallandığını,ileri geri gittiğini hissediyorum.hatta sallanış o kadar fazlaki kendimi beşikte sanıyorum ve eşimin bile sallandığımızı hissettiğini sanıyorum.Bunu çoğüu gece yaşıyorum.ama bu tariflerini ilk fırsatta deneyeceğim.Umarım gezintiye çıkmayı başarabilirim :)

Size muhteşem bir formül veriyorum. Zihin hiç bir şey düşünmeden duramaz. Nefesinizi izleyin. Nefesinizi izlerseniz ancak hiç bir şey düşünmeden durabilir zihin.

Peki astral seyahatteyken geleceğe gitmek istersek? Sonuçta astralde zamanlar arası geçiş oluyor di mi? Peki geleceğe gidip girmediğimizi nasıl anlarız? :)

Gerçekten harika bir paylaşım emeğine sağlık meditasyondan evresine kendinizi sokup sonrasında anlatılanları yapmanızı tavsiye ederim.

Vay arkadaş, o kadar soru sorulmuş ama konu sahibi cevap vermemiş ? :D Zamanlar arası geçiş olabilir mi? Neden ilk çıkışta süre 30 sn ile kısıtlı? Cevap verirseniz minnettar kalırım.. :)

dostum saolasın:) aklımda seyahat planı vardı, ancak maddi durumum elvermiyordu bende astral seyahat sayesinde asya, avrupa , amerika turu yaptım para harcamaya gerek kalmadı...
dünde nba finali vardı, onu izlemeye gittim eyvallah tekrardan...:beta1:

Geri