URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Merhaba ben 15 yasindayim Astral Seyahat e daha onceden de cikmak istedim ama anlatilanlari anlamadigim icin yapamadim cunku konu cok karisikti.Burda denilenleri yaptim ve ayaklarimda karincalasma ve vucudum atmaya basladi kollarim vs. sonra garip ses duydum ve direk kalktim devam edemedim cunku bazi varliklardan korkuyorum arkadaslarim sinifta anlattigi zaman aksam eve gittigimde uyuyamayip korkudan 2 kere agladim Ben Edirnede tek odali bir apartta kaliyorum ve geceleri bu yuzden de odum patliyor o anlatilanlardan sonra Selimiye nin arastasindan Kuran i Kerim aldim fakat hala uyuyamamaktayim saat 05:00den sonra uyuyorum sabah ezanindan sonra gidiyorlarmis cunku.2 gunde kendimi az olsada toparladim yapacagima inaniyorum ama bazi seylerin musallat olmasindan korkuyorum sizce boyle bir durum soz konusu olur mu?
Forumda bu konu hakkında gerekli bilgiler mevcuttur.Astral seyahate çıktığınızda varlıkların size mutsallat olması gibi bir durum yaşamazsınız.Eğer enerjiniz yüksekse varlıkları görebilirsiniz( görmek derken enerji olarak görebilirsiniz o zamanda ne tür bir varlık olduğunu anlamazsınız zaten) bu da çok zordur.Ve yukarıda anlattığınız belirtiler astral seyahate çıkışta yaşanan belirtilerdir.O garip ses dediğiniz ise çınlama sesi gibi şeydir.O seste astral seyahate çıkmaya çalışırken olan belirtiden bir tanesidir.Eğer korkmayıp devam etseydiniz başarıyla çıkış yapabilirsiniz.Ve eğer o korkularınızı unutmazsanız,yenmezseniz astral seyahat yapamazsınız.Çünkü her yapışınızda o korkularınız aklınıza gelir.
Meditasyon yapmanızı tavsiye ediyorum.Meditasyon ile sorunlarınızdan arınırsınız.Meditasyon ile korkularını unutabilirsiniz.Enerjinizi dengelersiniz.
Meditasyon yapmanızı tavsiye