Öncelikle herkese merhaba size astral çıkış yöntemimi anlatıcam yanlız bişeyi dikkate almak istiyorum ben her uyumaya çalıştığım zaman astral oluyorum yada zihin yolculuğu bilemiyorum ve bu konu hakkında kimse bana yardım etmiyor her neyse. Öncellikle sadece kilotla yatın üstünüze bi şey giymeyin kaşındıra bilir dikkat dağıta bilir takı kullanıyorsanız eğer örn.Saat kolye küpe tüm metal şeyleri çıkartın telefonunuzu başınızdan uzaklaştırın.Bunları yaptıktan sonra iyice kendinize rahatlamak istediğinizi söyleyin örneğin ben her nefes alışımda daha çok rahatlıyıp daha çok derinleşiceğim diye tekrarların bunu bir süre denedikten sonra sağ ayağım uyuşmaya başlıyor diyerek kendinizi inandırın daha sonra sol ayağım sağ kolum sol kolum diyerek sonra bütün bedenim uyuştu artık astral seyhata çıka bilirim diyin ama dikkat edin sizi rahatsız eden yada uyandıra bilecek kimse olmayan yere gidin odayı iyice karartın iyicene gevşemeye başlayınca ters etkisi yaratıcaksınız kendinize mesela kafanız karışıcak örnek veriyorum Sol tarafamı yoksa sağ tarafa yattığınızı karıştırcaksınız ozaman çınlamalar gelmeye başlar hemen hiç bi ses beni korkutamaz bunlar sadece astralin belirtisi deyin sese aldırış etmeyin korkun ama aşırı derece sakın korkmayın Ters etki olmazsa yatış şekilleriniz karışacak bunu yaptığınız anda astral yolculuğunuz başlıyor demektir sakın gözlerinizi açmayın hemen ardından yukardan bi halat hayal edin yada sizi yukarı kaldıracak bişey hayal edin elinizle ipi tutup yukarıya doğru sizi kaldırdığını yukarı çıktıkça başınıza birisi eliyle bastırıyor gibi ola bilir kahkaha sesleri duya bilirsiniz gözleriniz ve kulaklarınız iyice açılcaktır gözünüzdeki perde kalkıcaktır siyah bi odayı hafif beyaz renginde göre bilirsiniz bedeninizi de göre bilirsiniz kendinize bi yer belirtin Mesela televizyonun yanında olmak istiyorumder gibi. Ben bu sonucu 3 gün uğraştım ve yaptım şimdi yapmak istesemde istemesemde astral oluyorum bi şekilde alarımı kurarak onluyorum sakın siz alarm vb şeyleri sizi uyandırmasını istemeyin zaten siz otomatik olarak uyanıcaksınız:Önemli bi tekniğim: Yatmadan once hep bilincime ben astrale çıkıcam çıkmak zorundayım gibi şeyler söylüyorum bunun da yararı ola bilir enerjinizi çok tüketmeyin astrale cıkarken enerji veren besinler tüketin olmuyor diye bırakırsanız eğer olmaz pes etmeyin tekrarlayın astral seyhat çabuk bıktırır yapamayınca ama siz aksini isterseniz eğer yapa bilieceğinize inanırsanız 1 gününüzü bile almaz YATARKEN KAFANIZ KARIŞTIĞI ZAMAN NE TARAFA YATTIĞINIZI TAHMİN EDEMEZSENİZ EĞER TERS ETKİ OLURSANIZ SİZİN İÇİN ASTRAL SEYHAT BAŞLIYOR DEMEKTİR KEYİFLİ YOLCULUKLAR DİLERİM
Ruh gücü, savunmanın azalması, ruh ve varlıklar??
Yanlış anlamayın ama fazla film izlemişsiniz bence...
-Astral Seyahat ruh ile yapılmaz. İnce bir katmana sahip olan Astral Beden ile yapılır.
-Astral Seyahat de senin fiziksel bedenini bir varlık ele geçiremez...
Bence siz yanlış bilgilendirme yapmak yerine bilgi edinmeye çalışın.
daha net bir sekilde deneyimsizliginizi anlatamazdiniz.soylediklerinizin degeri bi hayli dustugu belirteyim.bir seyi yapmadan yapmis gibi gostermeyin lutfen sagdan soldan duyduklarinizlada size yakin geleni bu dogrudur demeyin.yapin yasayin ve anlatin.tesekurler...Deneyimlerin kişiye özel olduğunu, paylaşılmaması gerektiğini hatırlatayım.
Araştırmalısınız...
Forumda sayısızca konu açıldı.
Sevgiyle Kalın.
daha net bir sekilde deneyimsizliginizi anlatamazdiniz.soylediklerinizin degeri bi hayli dustugu belirteyim.bir seyi yapmadan yapmis gibi gostermeyin lutfen sagdan soldan duyduklarinizlada size yakin geleni bu dogrudur demeyin.yapin yasayin ve anlatin.tesekurler...
Arkadaşlar burda sorumu tekrarlamak istiyorum bilgili arkadaşlara yönelik ;
Astral seyhat aşamalarımdan kısa bahsetmek istiyorum
1. Genelde Saat 6-7 Gibi yapıyorum Sakıncası varmi ? başarı oranı nedir
2. Yapmadan önce Abdestimi alır Ayetil kürsimi okurum başıma yukarı sağa sola vs derken kendimce koruma altına alırım kendimi sakıncası varmıdır ?
3. Üstümü cıkartarak rahat bir pozisyondayken astral seyhat procejtion dinlerim odaklanmak icin ? bunda bir sorun varmıdır
4. gözlerde hafif karıncalamalar ayaklarda hafif karıncamalar hisediyorum icimden sadece bügün astral seyhata cıkacagım diyorum Allahım yardımcım ol diye
5. kesinlikle bu aşamalara kadar korkum yok
6. acaba proejtion dinlememde sorun varmıdır ? buralara kadar her hangi bir hatam varmıdır varsa lütfen nerdedir yardımcı olurmusunuz
7. ekstara yapmam gerekenler nelerdir
teşekürler
Bunların hiçbirinde bir sıkıntı yoktur. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o şekilde deneyebilirsiniz. Korunma diye bir şart yok ama huzurlu hissediyorsanız yapın, psikolojik olarak işiniz kolaylaşır. Astralin saati olmaz, gece vakitlerini tercih etmemiz genelde rahatsız edilmeyecek olmamızdandır. Siz ne zaman isterseniz o zamanda deneyebilirsiniz. Ekstradan meditasyon yapabilirsiniz veya denemeden önce ılık duş alabilirsiniz. Tamamen konsantrasyon ön plandadır. Başarısız deneme yaptım diye düşünmeyin, hepsi tecrübe olarak dönecektir. Kolay gelsin...
Normalde astral projeksiyonda olduğu gibi görürsün, bazı durumlarda aura ışığı etrafı aydınlatır . Mekana görede değişir. Bunlar dışında normal insanların ki böyledir bir sorun yok bence.merhaba ben de birşey sormak istiyorum.Astrale her çıktığımda biri hariç hepsinde karanlıktı heryer gece gibi loş bir aydınlık diyelim.gündüz çıktığımda gündüz gibiydi birtek.bu neden böyle? Astralde herkes parlak görüyormuş ben olduğu gibi görüyorum herşeyi,insanları dahil.
Peki astralseyhate çıkmış başka kişileride görüp duyabiliyormusunuz
Misal 2 arkadaş anlaşmaşlıar falanca saatte falanca yerde astrale cıkıp buluşcaz diye (Multiplayer) astral seyhatte öyle birşey mümkünmüdür