jokerstyle
Kayıtlı Üye
Dediğinize katılıyorum sizin orada bi şeyleri öğrenmeniz gerekiyor zaten ama uçma vs şeyler gibi bi şeyler öğretilmedi bana yani istiyordum istediğim oluyordu.Gitmek istediğiniz yerlere gide bilirsiniz siz hangi sınırlara gitmek istiyorsunuz.Meraklandım ben yıldızlara gezegenlere hayal ettiğim her yere ışık hızı veya ışınlanarak gide biliyorum sanırım sizin gitmek istediğiniz yer nasıl bi yer olduğunu bilmiyorum ama astral seyhatta iste diğiniz bildiğiniz bütün yerelere gide biliyorsunuz Korkunuzu yenmeniz çok başarılı bi iş olmuş sizi tebrik ederim
Ben bundan yillar önce Astral Seyhatte takmisdim fakat nedenini bilmedigim bir durumdan dolayi unuttum veya unutturuldum.Simdi ise yeniden icimde bu yola sanki cagriliyorum.Korku faktörü gecmise bakilarak daha minimuma indi, Allah´in (c.c.) izni ve inayetiyle.Cok seylere sahit tutuldum ve bircok seye tanik edildim.Nasip ise en kisa zamanda birakdigim yerden devam etmek istiyorum.
Sorum su olucak, gitmek istedigin heryere gidebilcegini söylüyorsun burada hicmi sınır koyulmuyor, mesela cogu kez okumusumdur ki kisinin belirli yere gitmek istemesinden dolayi onu, belirli yerlere gitmesini engeleyen nurani varlikdan bahsedilir.