acemicadisofia
Kayıtlı Üye
Ben İlkay Buharalı nın kanalında izledim, Erhan Kolbaşı yla birlikte sundukları programda. Başka videolar da var tabii, hepsini izlemek ömür, ben sıkılıyorum zaten. Bu yüzden burada bilen kişilerden öğrenmek daha mantıklı. Siz anlayabildiniz mi varlıkların küçük yastan ne sebeple egitim verdiklerini? Orada sizin anlattığınız faydalı olmaktan çok başka şeylerden bahsediliyor çünkü. Sanki yeni bir mavi gezegen bulunmuş ta oradan gelenler yine oraya geri dönecekmiş gibi. Tabii verdiğim isimler de böyle şeyler anlatıyor muydu bilmem, ben akşam okuduğum duyduğum şeyi sabah olmadan unuturum zaten ama şimdiye kadar tüm izlediğim videolar ve okuduğum şeylerden öyle bir çıkarımda bulundum.. da diyemiyorum, bir bilen varsa söylesin lütfen, yolculuk nereye? Ya da hedef ne maksat ne? Ve DNA da farklı olan şey ne?Ben o videoların anlatımların bir kısmına baktım. Aynı videolar mıdır bilemem ama benzer deneyimler mevcut. Mesela küçük yaşta eğitim görmek. Benim hafızamda bu yok fakat ailemin benim söylemlerime dair anıları var. Geceleri eğitim gördüğümü söylemem, o yaşta erişemeyeceğim bilgileri onlara aktarmam ve geleceğe dair kehanetler gibi. Örneğin ben pandeminin geleceğinden bahsetmişim ufak yaşlarda. Covid salgını çıktığında babam arayıp söylemişti. Bundan bahsedip duruyordun diye.
Benim hafızamda kalan 6-7 yaşlarında belki bir tık daha geç başlayan rüyalar silsilesi. Sürekli aynı grubun (bu grubun üyeleri insan formunda fakat silüet şeklinde suretleri yok) beni farklı yerlere götürüp bir takım ritüeller yapması. İlki etrafı sonsuz kayın ağaçları ile çevrili bir gölün etrafında oldu. Etrafımda çember çizerek beni göle götürdüler ve sonra bir adım gerimde sıralandılar ve göle girdim. Asla aklımdan çıkmayan bir rüya. Senelerce aynı grup farklı yerlerde farklı ritüeller yaptı rüyalarımda. Diyalog yoktu sadece sezgisel konuşuyorduk. İçlerinden biri benden sorumluydu ve bana karşı çok merhametliydi. Diğerleri bazı hatalarımda bana tepki gösterirdi. Seneler sonra gençlik dönemimde sol elime çizdikleri bir şekil ile onlarla temasım kesildi başka varlıklar ile başladı.
Erken yaşlarımda astral deneyimim hiç olmadı. Bu çizim olayından sonra( arada seneler var) başladı. Bir varlığın beni bulmasıyla. Ben hiç davette bulunmadım. Açıkçası ben diğer insanlardan farklı olduğumu düşünmüyorum. Herkes gibi sıradan bir hayat yaşıyorum. İyi eğitim aldım, disiplinli ve görgülü biriyim belki bunlar artı olabilir ) İşime gidiyorum yemeğimi yapıyorum. Enerjisel olarak iyileşmeye ihtiyacı olanlar bana çekilir. Hayatıma girer bazı cevapları bulur ve giderler. Bunda da sadece aracıyım. Her an benden alınabilir ki alındığı zaman da oldu.
Farklı soydan gelen varlıkların kendinden habersiz olarak insan suretiyle dünyada yaşadığına inanmıyorum. Herkesin farklı görevleri var. Kiminin ruhsal düzeyde kiminin bu dünya düzeyinde. İyi bir mühendis toplum için bir şeyler yaratır, inşa eder. Onun vazifesi budur. İyi bir doktor insanların fiziki veya mental sağlıklarına katkıda bulunur görevi budur. Hepimiz bir yaratıcı tarafından yaratılıp bu dünyaya gönderilmiş varlıklarız. Hepimizin hem kendi gelişimimiz hem toplumun gelişimi açısından becerileri ve vazifeleri var. Birini yüceltip diğerini sıradanlaştırmak doğru bir bakış açısı değil.
Son olarak bu alanda vazifesi olmayacak biri bu alana hiç ilgi duymaz. Vardır çevrenizde tamamen kapalı bu konulara. İlgi duyuyorsa mutlaka bir noktada bu alanda görevi vardır ve gelişim yolu açıktır. "Dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır."