lightofgoddess
Kayıtlı Üye
Doğuştan yeteneği olan kişinin zaten varlıkla iletişimi vardır sonradan varlıklarla astral için anlaşma yapan kişilerden varlıkların ne istediğini bilmiyorum lakin böyle şeyler istiyorlar ise bir an önce uzaklaşmalarını tavsiye ederim. Çünkü astralde sana yardımcı olan varlık senden kurban veya enerji vampiri olmanı istemez. Seni geliştirmeye,öğrenmeye ve görmeye hazırlar. O boyutta kalabilmen için bir şeyler görebilmen için enerjini kullanır. Nasıl ki demon davetinde demonlar geldiği vakit enerjinizi sömürmeye başlıyorsa astraldeki varlıkta öyledir. Çünkü her iki varlığın ortak noktası öteki boyuttan olmalarıdır ve o boyutta iletişim halinde olabilmeniz için enerjinizden kanal şeklinde yararlanması gerekir varlığın. Bir kanal görevi görür. Varlık sizden kurban veya karanlık isteklerde bulunuyorsa geçmiş olsun hapı yuttunuz baştan o anlaşmayı yaparak. Bu yüzden boşuna demiyorum astral doğuştan yeteneği olan birisinin yapacağı bir şeydir. Orda sizin yanınızda olan varlık iyidir gözlemler,geliştirir ve gösterir. Kanal görevi görür.Yeteneği olmayıp varlıklarla anlaşma yapılırsa böyle karanlık isteklerde kaçınılmaz olur tabi.Peygamberler ile ilgisi yok durumun. Ben müslüman değilim. Dolayısı ile çevresinden, soyundan biri ile görüştüysem de inanın hiç farkında değilimdir. Ailesinde bu tarz vakaların görüldüğü kişilerden bahsetmiştim anlatılanlar kısmında. Hazırlanma deneyimini bizzat ben yaşadım. Başka yaşayan insanlardan da kendi yaşadıklarımı hiç anlatmadan dinleyerek teyit ettim. Yine de bana has bir bilgi bu. Yüzde yüz doğrudur diyemem. Ben böyle yaşadım ve böyle istatistik topladım o kadar.
Ben aya gitmeyi vs hiç deneyimlemedim. Aya niye gidiyorlar onu da anlamış değilim. Gittilerse muhakkak bir bilgi amacı vardır. Ben yeryüzünde yani bizim yaşadığımız bu gezegenin başka bir boyutunda deneyim elde ettim. Başkalarının deneyimleri hayal midir yalan mıdır bir şey diyemem fakat bu olay kişiye "acaba" diye sorgulatacak bir deneyim değil. Belki onlara da yardımcı olan vardır sadece farkında değillerdir. Burada mühim olan nokta bunun bir amacının olması. Yani bugün parkta şöyle bir yürüyüş yaptım gibi amaçsız bir eylem değil.
Varlık ile anlaşmanız size kalmış. Varlık tabii ki astral için anlaşma yapmıyor sizinle. Size bir takım bilgiler ve işlemlerde yardım sağlıyor. Sadece bu da değil hayatınız farklı noktalarında da size yardım sağlama görevi var. Siz gelişin ki onu geliştirin.
Sizden isteyeceği şey değişir. Enerji beslenmesi için sizden ritüeller de talep edebilir yahut sizin işlem yaptığınız kişilerden de enerji sağlayabilir kendine. Bir nevi o kişiyi kurban etmiş oluyorsunuz. Bunu söylediğim için taşlanacağım belki ama...