Aşk-Muhabbet Majisi-5(Sarımsak Majisi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MELIS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben denedim arkadaşlar çok etkili bir büyü ve gerçekten inanarak yapılmasının etkiside ayrı tabii.. o kadar etkili ki bir süre sonra büyüyü yaptığım kişiye soğutma büyüsü yapmayı palnlıyorum..istediğimden fazla ilgi görmeye başladım.denemenizi tavsiye ederim..
sarımsak büyüsü varmış evet ama bu uygulama değil bikaç yerde okudum
çok etkili oldugundan paylaşmıyorlar üstelik bu uygylamadan dahada kolaymış lakin çok sert etkili oldugundan tam formül verilmiyor

Öncelikle harika bir paylaşım teşekkür ederim.. ama ben denemeyi düşünmüyorum sonuçta büyü sayesinde aşık oluosa o gerçekten sevmiyorsa benim için bir kıymeti yok.. beni gerçekten hiç bir etki olmadan sevenleri tercih ederim :) ama iyi bir deneyim:)

az evel tüm yorumları okudum bu tarfin eksik olduğu söyleniyor peki öyleyse doğrusu nedir nerden bulabilcez yadaz bilen varsa payşaşabilirmi lütfen

Doğrusunu verirler mi dersiniz?? Benim aklıma başka bir şey takıldı ya hani sokağa serpmek gerekiyormuş ya ben onun evine gidemem okulunun bahçesine serpsem nolur ???

bencede bu büyünün duları falan mutlaka vardır yanı çok basit ama biraz araştıracağım bakalım tanıdığım çok ıyı hocalar var bır danışmak lazım ılk defa duydum bende bu sitede merak ettim doğrusu

arkadaşlar bu büyüyü tam anlamıyla bılen bı arkadaşımız varsa bana açık ve net bı şekılde msj olarak atabılırmı dışarıya yansıtılmıcak hıç bışekılde eğer bende olanla eksıkse karşılaştırmak ıstıyorum bu konuda tam bılgı sahıbı olan arkadaşım cevap yazarsa sevınırım bende elımdekı bılgıyı paylaşabılırım ama dışarıya yansıtılmamak uzere tşk şımdıden

paylaşımlar için herkese teşekkürler! sormak istediğim şey kağıtta dairenin içine yazılacak olanların arapça olması lazım ve ben arapça bilmiyorum. bu çeviriyi yapabileceğim bir yer bir site veya yardımcı olabilecek birisi varmı?

sanırım şu şekılde yazılıyor

falancadan binti falanca falancadan ibni falanca :)

ya sırf komşusuna akrabasına çekememezlikten hasetten büyü yapanlar var herkes aşk büyüsü istemiyorki başka bir sayfada bir arkadaş dalgasına bir büyü yaptım yazmıştı yorum olarak bu işler ve dalga alay bilmiyorum nasıl bir ruh halidir evet ben aşk acısı çekiyorum ve onun için yapıyorum... ama şu forumlardaki yorumları okuduğumda kadınlardan korkulması gerekiyormuş onu öğrendim..kin nefret entrika felakete sürükler insanı bence büyüden önce sakin olmak konsantre olmak olayı önemsemek ve sağlam bir inanç olması gerekiyor... rüzgar eken fırtına biçer....

ben dün akşam sarımsak majisini yaptım evde yarın uygulayacağım.deneyen var mı arkadaşlar kesin sonuç veriyor mu.birde tütsü yakmadım evde yoktu çünkü olur mu öle.herşeyi tam yaptım ama.lütfen bilen varsa cevap versin

Ben de yarın sabaha karşı yapacağım sonuçlarını çok merak ediyorum ve sonuçlarınıda buraya yazacağım.

arkadaşlar rica etsem arapça yazılışında yardımcı olur musunuz? en doğru şekilde uygulamak isterim ve arapça bilmiyorum maalesef

Arkadaşlar ben denedim bunu fakat bozmak istiyorum. Biliyorumki doğru değil büyü yapıp sonra bozmak. Ama dersimi aldım emin olmadan büyü yapmıycam bir daha ltfen nasıl bozucağım konusunda yardım edermisiniz.

ben artık istemiyorum fakat çocuk benim peşimde rahatszı ediyor arkadaşlarımla ailemle sorunlar yaşıyorum

peki arkadaşlar bu tarz büyüleri yaparken abdest almak gerekiyormu?
bayanlar için adet döneminde yapılması büyüler için daha etkili olduğunu okumuştum ama kafam karıştı hangisi doğrudur?

kaç gün sonra etki gösterdi hatırlamıyorum. aynı okuldaydık okul çıkışı sırasının altına döktüm külleri

slm arkadaslar
ben bunu dün okudum
ve bu sabah yaptım
ama nasıl yaptım brde bana srun ama inş tutar çnkü içimden bi ses gercekten tutacağını söylüyor bu yzden nedense içim rahat .
denildiği gbi bir beyaz kağıt üzerine daire çizdim ve arapça ( erkeğe yaptım ben)
x ibni y yazdım ama benim aşkımdan yansın tutussunu latince yazdım zaten zor sığdırdım :D sonra bi tane daha yaptım ilkinden emin olamadım çnkü
2sini birlikte ayrı kaplara koyup yola çıktım
evinin önüne vardığımda ki evi bana çok uzak ve ben okulumu ektiim ..
dış kapının koluna mahalle nin sokağına ve ev kapısının önüne serptim .
bakalım neler olacak
allah inş bana tez vakitte istediğim gibi dnmesini nasip eder ve tüm ask acısı ceken arkadaslara allah yardım eder.:Angel_anim: :(

slm arkadaslar
ben bunu dün okudum
ve bu sabah yaptım
ama nasıl yaptım brde bana srun ama inş tutar çnkü içimden bi ses gercekten tutacağını söylüyor bu yzden nedense içim rahat .
denildiği gbi bir beyaz kağıt üzerine daire çizdim ve arapça ( erkeğe yaptım ben)
x ibni y yazdım ama benim aşkımdan yansın tutussunu latince yazdım zaten zor sığdırdım :D sonra bi tane daha yaptım ilkinden emin olamadım çnkü
2sini birlikte ayrı kaplara koyup yola çıktım
evinin önüne vardığımda ki evi bana çok uzak ve ben okulumu ektiim ..
dış kapının koluna mahalle nin sokağına ve ev kapısının önüne serptim .
bakalım neler olacak
allah inş bana tez vakitte istediğim gibi dnmesini nasip eder ve tüm ask acısı ceken arkadaslara allah yardım eder.:Angel_anim: :(

Yapılan uygulamalar anlatılmamalıdır.Olumsuz etkiler uygulamayı.

tamam tesekkür ederim ama neden olumsuz etkiler acaba bi acıklayabilirimisin ?
bu aarada ben eve grdiğimden beri basımda gittikçe artan bi ağrı var

Geri