bundanda kusur kalmadım ve yaptım 3 ay oluyo nerdeyse yaptığım gece saat 3-4 gibi yapmıştım arapça yazmadım ama latin harfleriyle yazdım evde soba olmadığı için tencerede yaktım küllerini bi kutuya koydum buluştuğumuzda elime sürüp elini tuttum hatta bi ara elini kokladı ama farketmedi:sifone:yemek yediği tabağın altına sürdüm,çay içtiği bardağın altınada sürdüm ama geri kalan tozları kimse bulup bu ne demesin diye lavaboya döktüm ondanmı tutmadı acaba:smash:
Olabilir ayak bastığı yer olsun yeterliYa bişey soracagim evi deyilde caliştigi işyerine serpsek olumu acaba yardimci olurmusunuz
Selam arkadaşlar. Ben yeni katıldım aranıza, bir sorum olacak. Cindar büyüsü ne demek ve neden yapılır? Bir bilginiz var mı?
Ben denedim bunu ama sabah saatlerinde değil. Apartmanının önüne serptim. Bu yüzden de olabilir ama bir işe yaramadı. Birde yaparken yanlız mı olmak gerekiyor?
daıre cızılecek denılıyor yazıda sarmısagın basıylamı goresel bır daıre cızılecek yoksa sarmısagın cevresıne kalemlemı
Merhaba anne adını bilmiyorum hatta gerçek adını bile bilmiyorum belki. Öle bir şeyki bana nasıl tanıttıysa onu öle tanıyorum ama çok seviyorum. Nasıl yapmalıyım sizce ? Yada önereceiniz başka bir yöntem varmı ?