Aşk-Muhabbet Majisi-5(Sarımsak Majisi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MELIS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açıkcasını sölemek gerekirse bişeyler danışıcam sorucam ama burda ortada yazamıyorum yardımcı kişiler varmı acaba....

bundanda kusur kalmadım ve yaptım 3 ay oluyo nerdeyse yaptığım gece saat 3-4 gibi yapmıştım arapça yazmadım ama latin harfleriyle yazdım evde soba olmadığı için tencerede yaktım :D küllerini bi kutuya koydum buluştuğumuzda elime sürüp elini tuttum hatta bi ara elini kokladı ama farketmedi:sifone:yemek yediği tabağın altına sürdüm,çay içtiği bardağın altınada sürdüm ama geri kalan tozları kimse bulup bu ne demesin diye lavaboya döktüm ondanmı tutmadı acaba:smash:

bundanda kusur kalmadım ve yaptım 3 ay oluyo nerdeyse yaptığım gece saat 3-4 gibi yapmıştım arapça yazmadım ama latin harfleriyle yazdım evde soba olmadığı için tencerede yaktım :D küllerini bi kutuya koydum buluştuğumuzda elime sürüp elini tuttum hatta bi ara elini kokladı ama farketmedi:sifone:yemek yediği tabağın altına sürdüm,çay içtiği bardağın altınada sürdüm ama geri kalan tozları kimse bulup bu ne demesin diye lavaboya döktüm ondanmı tutmadı acaba:smash:

Kendi sorularınızı cevaplamışsınız. Doğru yoldasınız. Uygulamaları ibadet eder gibi bir ciddiyetle ve tam denildiği şekilde yapmanız gerekmektedir. Ayrıca bir işlem yapmadan önce kendinizi buna hazır hale getirmelisiniz. Bazı hareketlerden, bazı yiyeceklerden uzak durma, düşünce ve yaşam tarzınız, etrafa yaydığınız enerjinin biçimi vs.

Benim merak ettiğim birşey var. Bu büyüyü yaptık ve etkili oldu diyelim, sonra bu büyüyü bozmak istersek ne yapmamız gerekiyor? Şimdiden teşekkürler cevap için.

paylaşımlar için herkese teşekkürler! sormak istediğim şey kağıtta dairenin içine yazılacak olanların arapça olması lazım ve ben arapça bilmiyorum. bu çeviriyi yapabileceğim bir yer bir site veya yardımcı olabilecek birisi varmı?

Ben de kesinlikle deneyeceğim...Ama ilk uygulamam bu cumartesi olabilir...Etkiyi gördükçe ki göreceğime inanyorum özellikle (külle ilgili işlemlerde) sizinle paylaşacağım. Yapıp paylaşmak gerek arkadaşlar bu şekilde tutup tutmadığını anlayamayız bu büyü tarifini veren arkadaşa sonsuz teşekkürler...

Selam arkadaşlar. Ben yeni katıldım aranıza, bir sorum olacak. Cindar büyüsü ne demek ve neden yapılır? Bir bilginiz var mı?

Ben denedim bunu ama sabah saatlerinde değil. Apartmanının önüne serptim. Bu yüzden de olabilir ama bir işe yaramadı. Birde yaparken yanlız mı olmak gerekiyor?

Selam arkadaşlar. Ben yeni katıldım aranıza, bir sorum olacak. Cindar büyüsü ne demek ve neden yapılır? Bir bilginiz var mı?

Hoşgeldiniz. Cindar büyüsü cin ile yapılan büyüdür. Her türlü iş için yapılmış olabilir. Cindar kelimesi yapılan işlemin cin yardımı ile yapıldığı dışında bir kopya vermez.

Ayrıca sorularınız için "Büyü İle İlgili İstek Ve Sorular" adlı başlığımıza yeni konu açabilirsiniz.

Ben denedim bunu ama sabah saatlerinde değil. Apartmanının önüne serptim. Bu yüzden de olabilir ama bir işe yaramadı. Birde yaparken yanlız mı olmak gerekiyor?

Uygulama neyi nasıl gerektiriyorsa o şekilde yapmalısınız. Saate uymadığınız için tutmamış olabilir. Onun dışında yeteri kadar kuvvetli inanmamış olabilirsiniz. Gereken titreşim seviyesine ulaşamamış olabilirsiniz.
Hiç bir büyünün tutma ihtimali %100 değildir ve birçok koşula bağlıdır.

daıre cızılecek denılıyor yazıda sarmısagın basıylamı goresel bır daıre cızılecek yoksa sarmısagın cevresıne kalemlemı

Merhaba anne adını bilmiyorum hatta gerçek adını bile bilmiyorum belki. Öle bir şeyki bana nasıl tanıttıysa onu öle tanıyorum ama çok seviyorum. Nasıl yapmalıyım sizce ? Yada önereceiniz başka bir yöntem varmı ?

Merhaba anne adını bilmiyorum hatta gerçek adını bile bilmiyorum belki. Öle bir şeyki bana nasıl tanıttıysa onu öle tanıyorum ama çok seviyorum. Nasıl yapmalıyım sizce ? Yada önereceiniz başka bir yöntem varmı ?

Eğer yüzünü anımsayabiliyorsanız enokyanın yararı olabilir.Bunun icin melek dilindeki anahtarlarla bir cözüm üretilebilir..

Arkadaşlar selam büyü güzelde kişi aynı yede değil ki uzakta o zaman ne yapacam önce onu kendime sevgi ile bağlamam lazım biryerde okumuştum ipek ip ile renkli 7 renk sonra kaybettim uygulamayı taşın altına koyun diyordu varmı bilen ne olur yazarmısınız çok özledim artıkkk.Teşekkürler.

peki bu sarımsak büyüyü kendisi yapan oldumu normalde bu işi hocalar filan yapıyorya o yüzden soruyorum ve yapan olduyss işe yaradımı

Şunu anlayın lütfen artık.
Yapılan uygulamalar paylaşılmaz. Paylaşılırsa başkaları beklentiye girer. Bu da büyünün tutma olasılığını düşürür.

Geri