merhaba isimlerin türkçe yazılmasında bir saınca varmı yoksa arapçamı yazmalıyız? birde anne adı yerine havva yazıcam acaba işlemin etkisini azaltırmı?
Bunlar sadece bir aracı, güçlü bir inançla yaparsan o enerji zaten onu sana getirecektir.
Ama bana sorarsan yapma derim, anladın sen onu
Hani inancın lmamıştı böyle şeylere
yakalandın
Bnde yapmak istiyorum fakat kafamı kurcalayan bazı seyleer var , bu büyüyü sabah güneş doğarken başlamamız söylenmiş hemen sonrada külleri dökmemiz . bedensiz varlıklar tarafndan saldrya uğramayız umarım ? Bir de ben daha önce hiç büyü yapmadım bu benim için bi dezavantaj mı bazı kişiler bilginiz olmadan baslamayın falan dems . İlk önce kendinizi geliştrin demiş .Peki ama nerden başlamam gerekiyo kendimi bu konularda geliştrimem için ilk olarak başlamam gereken şey nedir yardımcı olursanız sevinirim..
Arapça falanca oğlu askimdan yansın diye ornek yazamazmı bilen biri. Ben bunu iki kere denedim turkçe yazdım ismini 2 sinde de aynı gün aradı beni hatta bulusup konustuk yapalı 2 hafta oldu 1 haftadır yine haber alamadım en etkili ask buyusu diyor olana kadar devam etmek istiyorum bence deneyin sizde.
merhaba isimlerin türkçe yazılmasında bir saınca varmı yoksa arapçamı yazmalıyız? birde anne adı yerine havva yazıcam acaba işlemin etkisini azaltırmı?
Merhaba buyuue yeni basladim ama amacim gunah olan buyulrr degil��.
Ask buyusu, baristirma, sans vesaire hakkinda bir kitap onerirmisinniz?
Birde manly p hall in yazdigi karanlik caglarin gizli ogretileri kitabini da alicam
Bir sakinca varmidir?
Buyu kitabi bekliyorum herseyi anlatan
Eskilerin dediğine göre sadece kağıda yazılıp yanması ve bu küllerin arzu edilen kişinin oturduğu sokağa serpilmesi dahi büyünün tutmasına yetermiş.
kötüyüm derken ne oldu?
arkadaslar ebnde yapıcam da evını yolun bılmıyorum sıkıntı orada ne yapmam gerekıyor yapsamda herjhangi bir yere doksem etkısı olurmu cevap verırsenız sevınıcem.
Bu majiyi daha önce denedim kapısının önüne döktüm hatta üzerinden geçtiğinden emin oldum ama işe yaramadı bu benim deneyimim herkeste aynı olacak diye bir kural yok yapmak isteyenler yapabilir...
İyi formlar..
ben de yaptım, üstüne bile sürdüm külden ama artık görüşmüyor bile benle
ama benim aşık oldugum kişi çok uzakta. O zaman ne yapacağım o külleri?