Bayağıdır üyeyim buraya. Üye olduğumdan beri çok şey okudum, öğrendim ve uyguladım.
Benim inancım ümidim ve umudum dışında hiç bir enerjim veya bilgim yoktu.
Büyü sayesinde zorla evlilik yapmış bir annenin oğluyum. Annem yıllardır yapılan büyüleri bozdurmak için bir yerlere gider gelir.
Yetkilinin biri bilgiler eksik diyor, bir diğeri burdaki bilgileri doğrularcasına hesaplamalar yapmak gerekir diyor.
Herhangi bir üye yaptım oldu diyor, biri bu sonuç paylaşılmamalı diyor.
Arkadaşlar, yazılar Arapça, İbranice vs olmalı, yetkili açıkça belirtmiş. Türkçe yazdım olmadı, İngilizce denedim gene olmadı gibi saçma şeyler yazmayın artık.
Aşk majisi diye geçiyor. İçinizde gerçekten sevdiği için yapan var, biri intikam için yapmış, diğeri bırak ana adını uygulayacağı kişinin adını bile bilmiyor.
Sizin gibi aklına ilk geleni yapmak isteyenler oldukça burda gerçek bir bilgi paylaşımı olmayacak. Büyüyü nasıl bozucaz diye tutuşan arkadaşlara açıkça soruyorum, Arkadaş! madem sevmiyordun, niye aşk majisine bulaştın.
Canım yanıyor, sevdiğim kişiyi aldılar benden. İşi, gücü, okulu bıraktım. Ortalıkta da dolanmıyorum. 15 metrekarelik bir odadayım. Dışarıda şu an hava 2 derece ve ben ısıtıcı olmadan duruyorum.
Salavat-ı tefriciyeyi 1 hafta içinde annemle 4444 kere okuduk. Olumlu bir sonuç alamadık.
8 ciltlik havas ilimleri kitabı var. 1975 yılındaki baskısı var, gideni geri getirme, sevdiğinin içinde var olma gibi olan uygulamaları yazdığı gibi uyguladım. Sonuç alamadım.
Annemin gidip geldiği hocalardan birine gittim, 7 pazar yakılacak bir kağıt verdi. TIK yok.
Netten bir medyum buldum, yanına gittim, yıldıznameye bakıp işlem yapacaktı ki kızın adını duyunca olmaz dedi. Benim sevdiğim yabancı uyruklu.
Başka bir medyum adıyla birlikte yazdı kağıda verdi, dondum kaldım. Hah dedim bu hoca halleder.
7gün içinde arayacak seni, arar aramaz beni ara ki yaptığım şeyi durdurayım. Gece gündüz farketmez bana ulaş mutlaka dedi.
Sana geldikten sonrada ayrı bir işlem yapacağıcaz demişti. OLMADI.
Aramızda 4500 km var. Vize alamıyorum ki gidebileyim yanına. 25 ay 21 gün süren ilişki bitiverdi, tam 10 gün sonra 5ay olacak ayrı kaldığımız. Ne sebebini söylüyor ne telefonda cevap veriyor, annesi bu iş burada bitti diyor yalnız bırak onu diyor, şimdi telefonu açmıyor engelledi bile. Ben büyük bir eşeğim, böyle canımdan çok sevdiğim, beni canından çok seven bir insanı kaybettiğim için cidden en büyük eşeğim.
Hemen üstümde mesajı bulunan BattleFury doğru yazmış.
"Bazı büyüler yapılabiliyor ki insanların hayatlarını daha iyi hale getirebiliyor... Mesela çevremdeki her dostumla aram çok iyidir, hayatları oldukça iyi bir hale gelmiştir ve bu işte benim parmağım olduğunu bilmezler."
Kendine göre iyiliğini yapmış denize atmış. Çevredekileri mutlu, dolayısıyla kendisi daha da mutlu.