ne karşı taraf uzaklaştı ne birşey sacma sapan faydasız 1 dua:banghead:
büyü bir enerjıdır canım kardesım o yüzden büyüyü igrenc dıye tanımlaman fikrimce cok yakışık almamış.her insan zaman zaman büyüye maruz kalmıstArkadaşlar bence bu dünyada büyü kadar iğrenç birşey yoktur ben büyü yapılmış bir insanım ve bana büyü yapan insanı bulursam öldüreceğim kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri neden başkasına yaparsınız?Şimdi bazı kişiler dua ediyoruz diyecek ama sonuçta sen insanların özgür iradesiyle oynuyorsun yanlışsam biri yanlışsın desin.
Öncelikle bugun 3.günüm ve bu duayı 7.kez okudum ve bitirmiş oldum. Bununla beraber 21 besmeleyede dün başladım. Neyse gün gün olanları aktarmak istiyorum.
Hissettiklerim:
İlk gün; Ateş bastı, okurken ellerimde uyuşma hissettim.
İkinci gün; Baş ağrıları ve agresiflik oldu.
Bugün yani üçüncü gün; Yine baş ağrım var.
Olaylara gelecek olursam:
İlk gün; Karşı tarafla bi konuşmam olmadı
İkinci gün; Mesaj atmama dahi cevap vermedi. (Ama aramızda hiç kötü bişey olmamıştı duaya başlamadan önce herşey güzeldi ama ben daha iyi olması için başlamıştım.) Benden hoşlandığını söyleyen adam artık benden hoşlanmadığını kafasını dinlediğini ve başkalarınada mavi boncuk dağıttını gayet güzel dile getirdi. Ki bende akşama doğru inanılmaz derece ağlamaya başladım. Duygusal yönden çokta bişey hissetmeme rağmen deli gibi aşık oldum diyebilirim.
Son gün yani bugün; Dün attığım mesajada cevap vermemiş ve iş gittikçe kötüye gidiyo.
Sonuç olarak duayı büyü olup olduğunu araştırmadan başladım. Bi umutla okudum ve gerçekten inanmıştım. Halada başım ağrıyor. Daha kötü olmasını istemiyorsanız yapmayın, başlamayın. Gerçekten çok istemiştim ve inanmıştım. Devam etmeyeceğim, bırakıyorum.
Öncelikle bugun 3.günüm ve bu duayı 7.kez okudum ve bitirmiş oldum. Bununla beraber 21 besmeleyede dün başladım. Neyse gün gün olanları aktarmak istiyorum.
Hissettiklerim:
İlk gün; Ateş bastı, okurken ellerimde uyuşma hissettim.
İkinci gün; Baş ağrıları ve agresiflik oldu.
Bugün yani üçüncü gün; Yine baş ağrım var.
Olaylara gelecek olursam:
İlk gün; Karşı tarafla bi konuşmam olmadı
İkinci gün; Mesaj atmama dahi cevap vermedi. (Ama aramızda hiç kötü bişey olmamıştı duaya başlamadan önce herşey güzeldi ama ben daha iyi olması için başlamıştım.) Benden hoşlandığını söyleyen adam artık benden hoşlanmadığını kafasını dinlediğini ve başkalarınada mavi boncuk dağıttını gayet güzel dile getirdi. Ki bende akşama doğru inanılmaz derece ağlamaya başladım. Duygusal yönden çokta bişey hissetmeme rağmen deli gibi aşık oldum diyebilirim.
Son gün yani bugün; Dün attığım mesajada cevap vermemiş ve iş gittikçe kötüye gidiyo.
Sonuç olarak duayı büyü olup olduğunu araştırmadan başladım. Bi umutla okudum ve gerçekten inanmıştım. Halada başım ağrıyor. Daha kötü olmasını istemiyorsanız yapmayın, başlamayın. Gerçekten çok istemiştim ve inanmıştım. Devam etmeyeceğim, bırakıyorum.