Okudum tabikiİstiharede ruya yorumlamak çok zordur.Ben kendimede yorum olarak getiremiyorum.Sadece olumlu olumsuz olarak değerlendiriyorum.Madasin istihare sonucu olarak ;"Yılan "ben görmüş olsam ruyamda malesef olumsuz olucak diye düşünürdüm,ne yazık ki olumsuz diyebilirim istihare sonucu olarak.Zaten uyandığında korku hissettiysen hayırlı olma ihtimali çok düşüktür.Çünkü gördüğümüz ruya kadar bizde bıraktığı histe önemlidir.Yinede herşeyin hayırlısı tabiki..Ruya ile amel olmaz ,bunu hep yazarım ben.(Ruya ehlide değilim nihayetinde,sadece istiharede yabana atılmaz derecede tecrubem var.)Yınede inşallah hayırlara vesile olur ,dileyip niyetlediğin konu adınaArkadaşlar ben bunu denedim. İlk gün gördüğümü unuttum maalesef. Dün gece tekrar denedim. Kocaman, iri bir yılan başı , gövdesini görmedim . Fakat canlı ve o kadar gerçekti. Gözlerini bile net algıladım. Çok yakınımda idi. Niyetim '' ,,,,,, işimle ilgili gerçeği bilmek için niyetleniyorum. Niyetlendiğim bu işin hayırlı olup olmadığını bilmek istiyorum vs '' şeklinde niyetlenmiştim. Korktum tabi ki uyanınca ve yorumlayamadım. Bugün bir daha deneyeceğim. Yorumda tıkanıyor insan demek ki. Kalbimden İviv burayı okurda inşallah yorum yapar diye geçiriyorum.