arzu edilen şeyin rüyada haber verilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nadya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim verdiğim uygulamanın tam olduğunu düşünüyorum .Defalarca denendiği ve seri sonuç alındığı yazılıyor.Sevgiyle...

Bu uygulamayı ben ve arkadaşım yaptık . Arkadaşım iki defe denedi acaba bilinçaltımı diye aynı şeyi gördü bende dün akşam denedim ve istediğim şeyi gördüm. Sadece doğrumu gördük onu bekleyeceğiz :)

Bu uygulamayı ben ve arkadaşım yaptık . Arkadaşım iki defe denedi acaba bilinçaltımı diye aynı şeyi gördü bende dün akşam denedim ve istediğim şeyi gördüm. Sadece doğrumu gördük onu bekleyeceğiz :)

Mrb lar, sizde 9 kere mi okudunuz yoksa 129 kere mi merakımdan ?
Bi de sanırım cümlelerinizden ilk gün gördünüz diye düşündüm ama doğru mu ?

Mrb lar, sizde 9 kere mi okudunuz yoksa 129 kere mi merakımdan ?
Bi de sanırım cümlelerinizden ilk gün gördünüz diye düşündüm ama doğru mu ?

Ben önce niyet ettim Arapça yazıp yastığımın altına koydum sona yine niyet edip 7 defa okudum ve yattım. Ben de arkadaşımda ilk gecede gördük.

"elâ yalemü men halâk ve hüvel latıyfül habiyr" (O, yarattığını bilmez mi? O, Latiftir, Habirdir. (Mülk Suresi 14.Ayet)
900 kere okuyup ya latıyf ya habiyr zikirlerini çekerek uyuyan kişi rüyasında istediği şeyi görür.
9 kere değil 900 kere okunacak.

"elâ yalemü men halâk ve hüvel latıyfül habiyr" (O, yarattığını bilmez mi? O, Latiftir, Habirdir. (Mülk Suresi 14.Ayet)
900 kere okuyup ya latıyf ya habiyr zikirlerini çekerek uyuyan kişi rüyasında istediği şeyi görür.
9 kere değil 900 kere okunacak.

Bu şekilde yaptığımda göremedim benim yazdığım şekilde yaptığımda gördüm.

Merhaba,
Yöntemi anladım ama amacını anlamadım. Eğer görmek istediğimiz şeyi göreceksek gerek yok. Görsen ne olacak daha kolayı var tahayyül edersin olur biter. Ama bilinç açık ise bu esnada, güzel bir uygulama.
2. bir durum , sonucunu merak ettiğimiz ,olmasını istediğimiz dilekler için haber veriliyorsa gerçekten şukela..

Ben sonuç için niyet edip yattım sonucu gördüm . hatta bu gece tekrar bir deneme yapacağım yaptırdığım arkadaşta sonuçlardan memnun sizde deneyin bir şey kaybetmezsiniz bence

ben ilkini okuyup yattım.gece on kez yatıp kalktım.her yattığımda niyet ettim.ama hiçbirşey hatırlamıyorum:))

Arkadaslar ben yine merak ettigim seyi sordum ve gordum. Deneyin ve denemekten bunalmayin. Cok uyaniyorum bende ama sabah ezanindan sonra goruyorum uc dort kez uyanip uyandim. Ama sonuc yine benim yuzumu guldurdu. Darisi basiniza. Bu arada ilk basta bende hatirlayamiyorum ruyayi ama gun icinde aklima geliyor. Gerci dun aksam yaptigim direk aklimdaydi. Cok merak ettigim bir seydi cunku.

Geri