kendi fikrimi söylemek istiyorum lütfen kimse yanlış anlamasın herkesin bir görüşü vardır saygı duyuyorum buda benim görüşüm. ( herhangi bir araştırma yapmadan konuşuyorum)
cadılık bence insanın insanlıktan çıkmasıdır. çünkü herkesin belli kalıplar içerisinde yaşadığı şu dünyada extra bir (şeytan_ cin vs) enerji ile illegal başarı elde etme çabasıdır.
bu yöntemede hayatta başarılı olamamış , çalışmayı sevmeyen , emek sarfetmeden alın teri dökmeden , basamakları tırmanmadan kişiler sahip olmak isterler. kısa yoldan başarı. bu başarı her şekilde olabilir. hani nasılsa emek verilmeden kazanılıyor ya dış güçlerin desteği ile
birkere tercih ettiğiniz yol yanlış , yanlış yoldan ne hayır gelirki. yıllar sonra size verdikleri ile aldıklarını göz önüne alacaksınız ve kocaman bir ömürü heba ettiğiniz gerçeği içinizi acıtacak
arkadaşlar , allah yolunda giden allaha yaklaşır , şeytanın yolundan giden onunla kucaklaşır.
insan olmak varken cadı olmak nasıl bir tercih aklım almıyor.
bu yazılarımdan dolayı alınan arkadaşlar varsa lütfen bağışlasın en azından içimden gelenleri yazdım neler düşündüklerimi. yazılarımda ne birilerine yaranma nede birilerine zarar verme düşünce vardır.
tşk ediyorum herkese...