Maalesef... Iki metrelik mezara girince hepimizin gozu doyar.Ne Evrenin nede dünyayı paylaşamiyoruz....
Maalesef... Iki metrelik mezara girince hepimizin gozu doyar.Ne Evrenin nede dünyayı paylaşamiyoruz....
Ölüm bir son değildir....Maalesef... Iki metrelik mezara girince hepimizin gozu doyar.
Kilo kaybının önüne nasıl geçiyorsunuz? Daha doğrusu kalori ve besin değeri hesabı yapıyor musunuz bunu uygularkenParça parça deneyebilirsin.Onemli nefsi zayıflatip ruhu arındırmak.13 gün veya 21 yapabilirsin.Emin ol sebze meyve gibi şeyler insana daha iyi geliyor.
ahireti olur, olmaz mı hiç? cehennemle müjdelenmiş yüksek seviyenin insanları onlar <3Maji yer ilmidir. Maji yaparak cenneti kendinize bağlayamazsınız. Allaha büyü yapamazsınız mesela. Zaten büyünün kanununu tasarlayan O.
Maji yerdeki enerjileri kullanma biçimidir. Göklerde ve akıbetini belirlemede hükmü yoktur. Vebali de ağırdır. Büyücü bunu bilir. Büyücünün ahireti olmaz. Bilirler bunu. Umursamazlar ama.
Tam kapasite bir inanç, tam kapasite bir büyüyü kırar. Büyünün sınırları belli. Yeryüzü ile sınırlı. İnancın sınırları büyünün sınırlarını geçiyor.
Büyücü inancı açıklayamıyor. Ama inanç büyünün, büyücünün herșeyini, gizlisini saklısını ilimle açıklayabiliyor.
Henüz çok fazla bir kilo kaybı yaşamadım.İlk günler bünyem biraz zayıf düştü.Şimdi normal hissediyorum zaten.1 hafta oldum benim.Et süt gibi şeyler dışında besin tüketimi yapıyorum sağlıklikik yani bir hesap yapmiyorum.Benim içim önemli kanımda hayvani gıda olmaması.Ama tabi ilerki günlerde zor olabilir.Kilo kaybının önüne nasıl geçiyorsunuz? Daha doğrusu kalori ve besin değeri hesabı yapıyor musunuz bunu uygularken
Kilo kaybının önüne nasıl geçiyorsunuz? Daha doğrusu kalori ve besin değeri hesabı yapıyor musunuz bunu uygularken
Sizinle bazen fikir olarak çok uyum sağlıyoruz.Maalesef... Iki metrelik mezara girince hepimizin gozu doyar.
O yuzden hep yaziyorum konularina cunku ilgilendigimiz konular ayni.Havas, maji haric orda yollarimiz ayriliyorSizinle bazen fikir olarak çok uyum sağlıyoruz.
Konuşmak isterseniz Instagram hesabım @magnuscgr3O yuzden hep yaziyorum konularina cunku ilgilendigimiz konular ayni.Havas, maji haric orda yollarimiz ayriliyor
Iletisim hesabi paylasmak yasak ya keske yazmasaydin.Konuşmak isterseniz Instagram hesabım @magnuscgr3
Ledün i
Havass bir majidir.Buyu onun çocuğudur.Maji kutsal bir şeydir.İnsiye olmayı gerektirir.Peygamberle bilinç düzeyleri çok yüksek olduğu için üst alemle bağlantıyla kendi majik sistemini yani Evrenin Kainatın tefrsisini oluşturmuştur.Kuran Kerim Evrenin tefsiridir.Ayni zamanda insanin tefsiridir.Sistemi kıracak kişi.Sistemi tekrardan yazabilir bana göre.
Bence insanlar derin bir uykuda buda benim görüşüm...Peygamberler üzerine konuşmak istediğimizde, bize peygamberleri bildiren kaynaktan başka bir referans alamayız. Zira aksi olduğunda, yine aynı kaynağın bildirdiği üzere hakikatin üzerini örtüp tarihi tahrif etmiş olan o kınananlarla aynı duruma düşeriz.
Allah'ın resulü Muhammed'e, Allah, ne olduğunu söylemesini emrediyor bakalım o halde;
De ki: "Ben sadece sizin gibi bir insanım. İlahınızın bir tek ilah olduğu bana vahyediliyor. O halde şaşıp sendelemeden O'na yönelin ve O'ndan af dileyin. Vay haline ortak koşanların!" fussilet/6
De ki: "Ben kendi nefsime, Allah'ın dilediğinden başka ne bir yarar sağlayabilirim ne de bir zarar verebilirim. Eğer gaybı biliyor olsaydım iyilik ve güzelliği elbette çoğaltırdım. Bana kötülük dokunmamıştır bile. Ben, inanan bir topluluk için bir uyarıcı ve müjdeciden başkası değilim." A’râf / 188
İhtimaller, varsayımlar üzerinden ilerleyip mesajın ana odak noktasını kaçırmak bir tür şeytan hilesidir. Zira şeytan, insanları Allah ile aldatır.
"Ey insanlar, Allah'ın vaadi haktır! O halde iğreti dünya hayatı sizi sakın aldatmasın! O yaman aldatıcı, o çok gururlu, sizi sakın Allah ile aldatmasın." Fâtır / 5
Kur'an-ı Kerim'de rabbimiz bir çok sır, bir çok hikmet açık etmiş, kimini de gizlemiş.
Bizi kayıtsız şartsız ilgilendiren her şey apaçık biçimde ortada duruyor, geriye kalanlarını da ancak "ilim sahipleri" anlayacak diye çizgiyi çekmiş.
Majiyi konuşalım, teoriler üzerine tefekkür edelim, underground tarih alternatifleri ile hayatı anlamlandıralım.
Fakat akılcı bir yaklaşım sergilemek istiyorsak, konuştuğumuz şey evrensel olduğuna inandığımız bir kaynaktan çıkıyorsa, sınırları da ancak o kaynak belirler ve biz de o sınırlara uyarız.
Örneğin Süleyman büyücü/majisyen değildi, fakat bazı etki mekanizmalarını bizzat yaratıcıları Süleyman'ın emrine vermişti.
Fakat bu maji masalı öyle bir karmaşa ki, ismet sıfatına sahip elçilerin dahi hayatlarını bilinmez bir karanlığa sürüklüyor.
"Havass"
Elit olandır, seçkindir, rabbiyle bağını tertemiz kurmuştur. Rabbi de ona dilerse, dilediği kadar verir.
bunun dışında kalan ne varsa şeytanların uydurmakta olduklarıdır, islamca bakınca.
Ne yaparsak yapalım, kafamızı duvarlara vurup kıvılcım bile çıkarsak, layık değilsek, nasibimizde yoksa bir havass'lık oluşmaz.
"Onu aceleye getiresin diye dilini onunla hareketlendirme!" Kıyame/16
Vahiy akarken hemen ezberlemek için tekrar ediyor resulullah, bu ayet nazil oluyor.
Sabır arkadaşlar.
Sana ilmi nasip eden onu zihnine nakşetmeyi de bilir,
Yolunu açmayı da.
Bunlar da benim düşüncelerim, Selam.
Majiysen olabilmek için insiye olmak gerekir.İnsiyelerde tekamülde ilerlemiş kişilerdir.Zaten bir insanın majiysen olabilmesine Yaratıcı karar verir.Buyü ile majinin bir alakası yoktur.Aksine Maji büyüye karşı savaşır.Yani anlatiklarinizla hiçbir alakası yok.Peygamberler üzerine konuşmak istediğimizde, bize peygamberleri bildiren kaynaktan başka bir referans alamayız. Zira aksi olduğunda, yine aynı kaynağın bildirdiği üzere hakikatin üzerini örtüp tarihi tahrif etmiş olan o kınananlarla aynı duruma düşeriz.
Allah'ın resulü Muhammed'e, Allah, ne olduğunu söylemesini emrediyor bakalım o halde;
De ki: "Ben sadece sizin gibi bir insanım. İlahınızın bir tek ilah olduğu bana vahyediliyor. O halde şaşıp sendelemeden O'na yönelin ve O'ndan af dileyin. Vay haline ortak koşanların!" fussilet/6
De ki: "Ben kendi nefsime, Allah'ın dilediğinden başka ne bir yarar sağlayabilirim ne de bir zarar verebilirim. Eğer gaybı biliyor olsaydım iyilik ve güzelliği elbette çoğaltırdım. Bana kötülük dokunmamıştır bile. Ben, inanan bir topluluk için bir uyarıcı ve müjdeciden başkası değilim." A’râf / 188
İhtimaller, varsayımlar üzerinden ilerleyip mesajın ana odak noktasını kaçırmak bir tür şeytan hilesidir. Zira şeytan, insanları Allah ile aldatır.
"Ey insanlar, Allah'ın vaadi haktır! O halde iğreti dünya hayatı sizi sakın aldatmasın! O yaman aldatıcı, o çok gururlu, sizi sakın Allah ile aldatmasın." Fâtır / 5
Kur'an-ı Kerim'de rabbimiz bir çok sır, bir çok hikmet açık etmiş, kimini de gizlemiş.
Bizi kayıtsız şartsız ilgilendiren her şey apaçık biçimde ortada duruyor, geriye kalanlarını da ancak "ilim sahipleri" anlayacak diye çizgiyi çekmiş.
Majiyi konuşalım, teoriler üzerine tefekkür edelim, underground tarih alternatifleri ile hayatı anlamlandıralım.
Fakat akılcı bir yaklaşım sergilemek istiyorsak, konuştuğumuz şey evrensel olduğuna inandığımız bir kaynaktan çıkıyorsa, sınırları da ancak o kaynak belirler ve biz de o sınırlara uyarız.
Örneğin Süleyman büyücü/majisyen değildi, fakat bazı etki mekanizmalarını bizzat yaratıcıları Süleyman'ın emrine vermişti.
Fakat bu maji masalı öyle bir karmaşa ki, ismet sıfatına sahip elçilerin dahi hayatlarını bilinmez bir karanlığa sürüklüyor.
"Havass"
Elit olandır, seçkindir, rabbiyle bağını tertemiz kurmuştur. Rabbi de ona dilerse, dilediği kadar verir.
bunun dışında kalan ne varsa şeytanların uydurmakta olduklarıdır, islamca bakınca.
Ne yaparsak yapalım, kafamızı duvarlara vurup kıvılcım bile çıkarsak, layık değilsek, nasibimizde yoksa bir havass'lık oluşmaz.
"Onu aceleye getiresin diye dilini onunla hareketlendirme!" Kıyame/16
Vahiy akarken hemen ezberlemek için tekrar ediyor resulullah, bu ayet nazil oluyor.
Sabır arkadaşlar.
Sana ilmi nasip eden onu zihnine nakşetmeyi de bilir,
Yolunu açmayı da.
Bunlar da benim düşüncelerim, Selam.
Kara para aklama...Majiysen olabilmek için insiye olmak gerekir.İnsiyelerde tekamülde ilerlemiş kişilerdir.Zaten bir insanın majiysen olabilmesine Yaratıcı karar verir.Buyü ile majinin bir alakası yoktur.Aksine Maji büyüye karşı savaşır.Yani anlatiklarinizla hiçbir alakası yok.
Sebe', 14:Esasında maji yeryüzü ilmidir. Evet etkilidir, evet alt kaderi değiştirebilir, ama kozmik bir ilim değildir maji. Tabiri caizse kaçak bir ilimdir. Anca üst kader alt kaderi yönetir. Kader üstünde kader vardır. Büyü nihai sözü söylemez, söyle ki :
Üst kaderde yol ayrılığı varsa, alt kaderde bu 10 değişik şekilde olabilir. Maji ile birbirini seven kişileri ayırmak, anca üst kadere hizmet eder. Üst kaderde ayrılık yoksa büyü de zaten tutmaz, sevenler ayrılmadığı gibi daha da kenetlenir.
Dikkatli bakılırsa Musa majisyenlerin ilminin çok üstünde bir ilimle onları yeniyor.
Zaten firavunun büyücüleri devleti büyü ile yönetiyorlar. O günün devlet istihbaratı, büyücülerin cinleri. 4 bir yana kulak misafiri olmaya gönderiliyorlar. Birgun 1.kat semadan haber çalan cinler, o gün doğan bir israiloglunun firavunun sonunu getireceği bilgisini getiriyorlar. Islamdan önce cinler gaybi biliyorlardı (ama parçaları birleștiremiyorlardı) söyle ki :
Firavun, o gün doğan tüm israiloğlu çocuklarını öldürtüyor. Neden? Çünkü büyücülerin fallarına milli istihbarat teșkilatı gibi itibar ediliyor ve olaylara daha başlamadan müdahale ediliyor. Yani mısır ihtişamını buna borçlu.
Ama Musayı evlat ediniyorlar.
Çok sonra Musa büyücüleri çaresiz bırakacak bir ilme yükseliyor. Firavunun büyücüleri, Musaya yenildikleri gün bunun büyüden çok daha ötesi olduğunu en iyi kendileri anlıyor çünkü.
Şimdi cinler gaybi bildi mi? Evet bildiler ; bir israiloğlu çıktı Mısırı perișan etti.
Ama cinler bu kişinin Firavunun evlat edindiği Musanın eli ile olduğunu bilebildiler mi? Hayır.
Iș işten geçince anlamış oldular.
İslam'dan önce cinler gaybı biliyorlardı ifaden için paylaştım. "İslam'dan önce" tanımını, Kur'an'dan önce olarak düzeltelim çünkü İslam ilk resulden beridir tebliğ edilen bir şey.Sebe', 14:
Böylece onun (Süleymanın) ölümüne karar verdiğimiz zaman, ölümünü, onlara, asasını yemekte olan bir ağaç kurdundan başkası haber vermedi. Artık o, yere yıkılıp-düşünce, açıkca ortaya çıktı ki, şayet cinler gaybı bilmiş olsalardı böylesine aşağılanıcı bir azab içinde kalıp-yaşamazlardı.
Kara para aklama değil bu.İnternetten öğrendigin yanlış bilgilerle hiç bir zaman bir yere varamayacaksin demek...Kara para aklama...
Dostum ezber diyorsun, ezbere konuşuyorsun.Kara para aklama değil bu.İnternetten öğrendigin yanlış bilgilerle hiç bir zaman bir yere varamayacaksin demek...
Evrenin sistemi feraset ile anlasibilir.Olay örgüleri görmek neden sonuç ilişkilerini bilmek.Olan olayların arka yüzü görebilmek.
Büyü kirletilmiş bir kelimedir.Kotu bir enerjidir.
Maji irade doğrultusunda değişiklik yaratmaktır.
Yaratıcı kötü enerji yaratığı gibi iyi enerjiyde yaratmıştır.
Başta söylediğim gibi majiysenlerin hepsi insiyedir.
Ağır bedeller ödeyip Yaratıcı tarafından güç tasarrufu verilir.
En büyük majiysen Tanrıdır.Geri kalanı onun bağlantısıdir.
Peygamberler hepsi Birer majisyendir.
Yaşadıklari dünya etki etme güçleri vardır.
Avam bunları anlaması güçdür.
Çünkü Matrix içinde uyuyordur.
Majiysen olabilmek için ölmeden önce ölebilmek gerekir.Yani insiye olmak.Sirlara vakıf olmak.
Daha kimin ne olduğunu bilmeden yargıda bulmak avam ahlakidir.
İslam'dan önce cinler gaybı biliyorlardı ifaden için paylaştım. "İslam'dan önce" tanımını, Kur'an'dan önce olarak düzeltelim çünkü İslam ilk resulden beridir tebliğ edilen bir şey.
Konuya dönersek, cinler Kur'an'dan önce de gaybı bilmiyorlardı. Bilselerdi, Kur'an'dan binlerce sene öncesinde (Süleyman as döneminde) yaşadıkları bu azabın içinde kalmazlardı.
Sevgili Retro, paylaşımın için teşekkür ederim.Evet bu da doğru bir yaklaşım. Cinler gaybı hiçbir zaman tam manası ile bilmiyorlardı.
Ama cin suresinde yine de 1.kat semaya çıkıp mele-i ala' dan bilgi çaldıkları ve bu bilgileri kahinlere getirmeyi başardıkları anlatılır.
Yani cinler gaybi bilmiyorlar, ama kulak hırsızlığı yaparak birșeyler çalabiliyorlardı.
Başka bir yerde yazdım: gayptan parçalar çalabiliyorlardı ama onları birleștirmek için daha önemli parçalar var onlardan engelleniyorlardı.
O yüzden de, firavunun kahinlerine haber getiren cinler, o gün doğan, hatta israiloglu mahallesinde doğan bir bebeğin Mısırın sonunu getireceğini söylediler. Doğru mu? Doğru. Ama Firavun o bebeği kendi eli ile besledi, ona Mısırın sırlarını öğretti. Yani cinler o kişinin Musa olduğunu asla bilemediler. Bilselerdi, belki de Firavunun emri ile o gün doğan tüm Israilagillarini öldürmezler, direk nokta atışı ile bebek Musayı öldürürlerdi.
Sonuç : cinler gaybı tüm yönleri ile bilebilecek kadar bilgiye zaten ulaşamıyirlardi, ama öyle bilgiler getirebiliyorlardı ki, bunu yorumlamayı bilen geleceği kestirebiliyordu. Ama Kuranın inmeye başlaması ile Cinler onu da yapamaz olmaya başladılar. Gayb sonuçta katman katman olan bilgiler bütünü. Biraz ilimle insan bile belli gayb katmanları çözebilir. Meteoroloji ya da tıbbi teșhislerle bir çok mesele Gayb olmaktan çıkar. Ama kaderi çözmeye kalkışmak insanı ters köşeye yatırır.