Ben A+ grubuyum
Ve bu grup vejeteryan bir grupmuș.
Ama ben et yemeden duramıyordum. Sonra farkettim ki ne zaman et yesem asabi oluyorum. Başım ağrıyor. Bir süre halsizlik geçiriyorum. Hatta kilo alıyorum.
1,5 2 aydır vejeteryan besleniyorum ve sonuç şimdi kendini belli ediyor artık.
Mercimek, bulgur, patlıcan, barbunya, kurufasulye, börek, çörek, krep, lokma... ? Meğerse ne güzel yiyecekler varmış.
Kırmızı süzme mercimek bol limonlu, hafif tereyağlı ve zencefilli ne zaman yesem vallahi daha ilk kaşıkta gözlerimi yumup lezzetin ve şifanın ibadet gibi başladığını hissediyorum.?
Et yaramıyor bana çünkü A kan grubu zaten proteini herşeyden alabiliyor. Maydonozdan bile. Çünkü herşeyde protein zaten var. Protein yapı taşı çünkü. Protein olmasa bitkinin kendisi olmaz. Ama bir O(sıfır) grubu mutlaka et yemeli. Onların kanı daha asitli. O asit bitkileri ve salataları direk eritiyor. Proteini kaba besinlerden almak zorundalar.
Kan grubunuza göre beslenkrseniz istediğiniz kadar yiyin yağa dönüşmez. Çünkü hakkı ile dayma zamanında gerçekleşir. Doyduğunu anlamamak denen şey sizin tabiatiniza uygunsuz yemeniz dolayısı ile içindeki o sesin son ana kadar kendi grubuna göre bir besin gireceğini beklemesidir.