Sevgilimle net bir şekilde tek bir diyaloğumuz gerçek çıktı bir gece öncesinde bir şey duydum ondan sonrasında da o çıktı. Artık o mu yapıyordu bir şekilde varlık mı musallat etti inanın adamın her şeyi yalan hileli olduğu için çözüm bulamıyorum.Bir de bu nefes çalışmasından sonra insanların bakışları yüz mimikleri kötü ve korkutucu gelmeye başladı.4 yıl uzun bir süre, psikiyatrik değerlendirme iyi olabilir o yüzden. Duyduğunuz ve hatırladıklarınızı, ve 4'üne kadar tekrar duyarsanız onları da bir kağıda/defetere not etmenizi tavsiye ederim. Hem psikiyatrist'in değerlendirmesine yardımcı olur hem de belki siz de bir şeyleri daha iyi görebilir veya anlamlandırabilirsiniz daha geniş bir pencereden bakarak.
Sağlık raporunda çıkıyor evet ve engel oluyor.. sonuçta çocukları eğitiyoruz. Özele gidip sorun dilersenizTek korkum ileride kpssye girersem ilaç kullandığım vs ortaya çıkar mı diye korkum
Benim bildiğim kadarı ile hastanede yatmadıkça çıkmıyor.Bir de ben özele gidiyorum zaten sigortam ile yapmıyorum.Sağlık raporunda çıkıyor evet ve engel oluyor.. sonuçta çocukları eğitiyoruz. Özele gidip sorun dilerseniz
O zaman problem yok özele gidiyorsanız.. vallahi bir ara bir arkadaşım gitmeyi düşündü ama o çok araştırdı atanmama engel dedi özele gitti sisteme işlemeden ilaçları aldı yani durumu psikiyatra anlattı bir yöntem buldular şuan arkadaşım atandı bir problem yasamadiBenim bildiğim kadarı ile hastanede yatmadıkça çıkmıyor.Bir de ben özele gidiyorum zaten sigortam ile yapmıyorum.
Soruşturmada bakıyorlar artık. Etik değil yasal da değil ama bakılıyor, bilginiz olsun. Normal reçeteli ilaçlar sorun değil fakat yeşil kırmızı reçeteli ilaçlar sorun.Ama olmak istediğim şeyler de onlar zaten. Hastaneye yatmadıkça çıkmıyor ilaç kullandığın diye biliyorum?
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Elin tee başka şehirinde yaşayan adamın düşürdüğü duruma bak insanı.O zaman problem yok özele gidiyorsanız.. vallahi bir ara bir arkadaşım gitmeyi düşündü ama o çok araştırdı atanmama engel dedi özele gitti sisteme işlemeden ilaçları aldı yani durumu psikiyatra anlattı bir yöntem buldular şuan arkadaşım atandı bir problem yasamadi
Özele gideceğim devlete değil.Soruşturmada bakıyorlar artık. Etik değil yasal da değil ama bakılıyor, bilginiz olsun. Normal reçeteli ilaçlar sorun değil fakat yeşil kırmızı reçeteli ilaçlar sorun.
Bu adam fethiyede mi yasiyor? Calismayi ist yapti sizeTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Elin tee başka şehirinde yaşayan adamın düşürdüğü duruma bak insanı.
Herhangi bir psikiyatrik ilaç bile 3. Gözü kapar işiniz düzeldiğinde kendinizi güçlendirip geri dönersinizAma bu yaşadıklarımı anlatmazsam da nasıl çözüm olacak? Şimdi ben bunları anlatsam direkt hastaneye mi yatarım?