Tam anlayamadım. Göz bağcı derken ifade etmek istediğiniz nedir?Sormak istediğim birşey var, telepati yaptığımız insandan istediğimiz sonucu alamazsak farklı bir göz bağcıyla aynı işlemi tekrar deneyebilir miyiz?
O kişinin bir şeyini ele geçirebilecek kadar yaklaşıyorsanız ve amaç sadece telepati ise, o kişinin yüzünü de tanıyorsunuz demektir. Yüzü tanımak hayli yeterli bir şeydir.yani diyelim ki göz bağcı olarak karşımızdaki kişinin en sevdiği şeyi mesela top kullandık ama işe yaramadı o zaman aynı yöntemi aynı kişi üzerinde başka herhanği bi öz bağcıyla kullanabilirmiyiz?
Neyi anlamadıysanız tam sorun, tam yanıtlansın ki anlaşılmayan bir şey kalmasın.anlamadım ama teşekkür ederim.![]()
Ben de diyorum ki, sevdiğinizin yüzünü gözünüzün önüne getirin ya da sadece fotoğrafıyla çalışın. Bunlar işe yarmazsa, krampon, top vs. işe yaramaz zaten. Bunu anlatmaya çalıştım.herşeyini ele geçirecek kadar yaklaşıyorsanız ve yüzünü tanıyorsunuz demektir demiştiniz..hoşlandığım kişi amatör futbolcu ve topu seviyo doğal olarak göz bağcı olarak topu seçtim ve bu büyüyü yaptığımda işe yaramazsa başka bir göz bağcıyla aynı kişiye telepati yapsam olurmu demiştim
Birlikte olduğunuza neden bir şey yapıyorsunuz? Yani ne gerek var ki?Peki birlikte olduğum kişiye yaparsam ters tepme gibi bir ihtimali var mı ?
Yani fotoğrafa bilgisayardan bakmayı soruyorsunuz sanırım? Doğru anlamışsam olur. Gerçi bilgisayar ekranında olanı çıktı almak da zor değil, yani kağıt olarak elinizde tutma şansınız da var.Bir şey sormayı unuttum.Kişinin fotoğrafı illa elimizde mi olması gerek?Bu uygulamayı bilgisayar aracılığıyla yapamazmıyız?
iyi de burada sadece sizde olanı kullanıyorsunuz yani düşünüyorsunuz imajine ediyorsunuz,bence bu büyü değil de karşıdaki kişiye düşünce gönderilmesidir.bu benim şahsi fikrimdir şüphe duyuyorsanız yapmazsınız siz de bu kadar basit
mrhba arkadaslar erkek arkadasim bundan 1 ay önce ayrildi benden. hikayemiz cok uzun ve güzel baslamisti aslinda ama simdi benden cok uzaklasti birden. önceleri büyü yapildigini düsündüm ayirmak icin... sonra kendim büyü yapmayi düsündüm, bisürü tarif buldum... ama ücharfililerden korktugum icin bise yapmadim... en sonunda bu telepati yoluyla biseler yapmaya karar verdimmm... bi kac gündür yapiorum.
bu gece yaparken tam pat msj geldi sevgilimdenn cok sasirdim hemen okudum. ama sok oldum. bana hakaret dolu msj yazmis cok üzüldüm![]()
acaba telepati yapim derken yalnis bisemi yaptim??
Yeterli majikal güce sahip olmadığınızdan kaynaklanıyor. Telepati, çalışıp uğraşmadan yapılamıyor.Kaç gündür telepati kurmak için uğraşıyorum, o kişiden hala ses yok neden acaba?![]()
Kaç gündür telepati kurmak için uğraşıyorum, o kişiden hala ses yok neden acaba?![]()