lviv angeles
Kayıtlı Üye
Tarçın koklayın arkadaşlar,tarçın iştah keser.Mis gibide kokusu vardır.
Sabah aç karınla mideye dokunurmu ? Reflüsü ve gastiriti olanlara özellikle ? 3 ayda 8 kg verdim biraz daha kaldı.Bunu denemedim hiç.
Sabah aç karınla mideye dokunurmu ? Reflüsü ve gastiriti olanlara özellikle ? 3 ayda 8 kg verdim biraz daha kaldı.Bunu denemedim hiç.
Ben açacağım öyle bir konu. Sabahları bir tatlı kaşığı bal yemelisin kahvaltıdan önce.Bunu düzenli hergün yapmaya çalış ara vermeden.Acaba bu yöntemin bir de kilo aldıranı varmıdır
Katılmamak elde değilÇok doğru Medhix sporsuz,hareketsiz zayıflama olmaz.Sürekli açta kalınmaz buda yanlış.Hepsinde doğru dengeyi bularak zayıflanmalı ve kilolar o zaman geride gelmez.En önemli şeylerden biride yiyeceklerin kalori miktarıdır.Bir tabak dolusu yeşil mercimek yenmeli ama bir tabak dolusu etli pilav yenmemeli.Biri yaklaşık 200 kalori civarındayken diğeri ortalama 450 civarlarında ancak miktar aynı.Bunlara dikkat edip hareket edilirse yürüyüşte buna dahil mutlaka kilo verilir.
Bir ipucu:Buzdolabınızın üstüne tüm yiyeceklerin kalori listesini asın,hep görmeniz,dikkate almanız için.
Bir kaç yıl önce zayıflamamı sağlayan şeyleri paylaşayım bu yöntem ile 3 ay boyunca 16 kilo civarı verdim şimdi diyeceksiniz ee az sanki biraz aç kalıcaz o kadar falan hayır burgerking bile yiyerek verdim ilk önce bu süre boyunca asla çikolata yemiyeceğiz ev yapımı tatlılar yiyebilirsiniz tabiki genelde her öğünde 4 dilim ekmek yedim her öğünde mutlaka çorba içtim yada normal yemek ama yağlı olduğunu düşündüğüm bir şeyi öğlen yediysem akşam sadece çorbamı içtim 2-3 kasede olsa akşam yemeğini 7 gibi yerdim ve ondan sonra devamlı su içerdim aynı şeyleri yemekten bıkmayan bir insanım abartısız 3 ay boyunca hiç çikolata yemedim ve 2 ayını sırf çorbayla geçirdim tabiki tıka basa doyarak geçirdim akşamları bazen lahmacun yada pide yerdim keyfime göre yani gayet güle oynaya verdim kilomu
Ben diyetisyen değilim kendi yöntemimi paylaştım dediğim gibi hiç bir şekilde çikolata yada kısacası burgerking hariç yapay bir şey yemedim ve günde 3 öğün ilk 2 ay aralar hariç hep çorba içtim kahvaltılarımda peynir 3 dilim salak salata ve çay ile yaptım zaten insanlar akşam 7 den sonra bir şey yemez ve gün içinde bolca su tüketir ise kilolarını koruyacaklarını biraz daha düzenli beslenirler isede zayıflayabileceklerini düşünüyorumVerdiğiniz kilo çok güzel ama her öğün dört dilim ekmek yiyerek bu kiloyu 3 ayda veremezsiniz. Günde 4 dilimi geçmez diyetisyenlerin bile verdiği.