"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası etnik

çok güzel bir çalışma ,müzikte çok güzel olmuş ellerinize sağlık. yanlız kimse cevap vermemiş etkisi konusunda. kilo veren varmı acaba. ben dün akşamdan beri dinliyorum ve akşam yemeklerinide azalttım bakalım etkisi olacakmı. zayıflarsam bilgilendiririm herkesi:))))

ben iki gündür dinliyorum. bu sabah ofiste sesli olarak dinledim.
psikolojik midir bilmiyorum. telkinler mi işe yaradı onu da bilmiyorum.
ama iştah miştah gitti :) burda bir arkadaşında aynı şekilde..

Bunu indirdim ben başında kalın sesli bi adam "Kesin şu zırvalığı" gibi bişeyler diyor anlayamadım homurdanıyor mu ne?

İnsanın içini kıpır kıpır eden bir melodi :) Denemeye başladım bile. İşe yarayacağına inanarak dinliyorum.
Başlığı tekrar güncellemek istedim. Görmeyen arkadaşlar vardır belki. Onlar da yararlansınlar bu ses dosyasından.

ben de iki gündür dinliyorum. bakalım neler olacak göreceğim. doğa sesleriyle de bu subliminal mesajları hazırlasanız çok güzel olurdu. çünkü uyumadan önce dinlerken müziğin coşkusuna kapılıyor insan... iyi çalışmalar...

ses başladığı an oynamaya zaten basladım oynayarak kalori yakımı ve kilo vermek için hazırlanmş :) yani hareketli olmus eline sağlık

Teşekkürler :D Şey zayıflatacağı için değilde altındaki yorumlar mutluluk veriyo dedikçe dinleyesim geldi teşekkürler ^^

merhaba, siteye yeni üye oldum ve bu mp3ü indirmeyi denedim ama indiremedim, sayfa hata veriyor. acaba güncel olmadığı için mi? bu mp3ü nerden indirebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba, siteye yeni üye oldum ve bu mp3ü indirmeyi denedim ama indiremedim, sayfa hata veriyor. acaba güncel olmadığı için mi? bu mp3ü nerden indirebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, hoşgeldiniz. Hotfile kapatıldığından dolayı sitedeki dosyalara erişilmiyor. Bu yüzden dosyayı indiremiyorsunuz. Bu dosya bende yok. Sayın Urumhamatahayil'de varsa bir ara ekleyecektir. Sevgiler. :)

arkadaşlar bu dosyadaki şarkının adı ne bilen var mı çok beğendim :) bir de sözlü müzik olduğu için acaba bilinç altını etkilemede bir problem yaratır mı?

tam da ben niye kilo veremedim ya diye söylenerek uyandığım bir gün çok güzel oldu bu umarım işe yarar teşekkürler :)

Arkadaşlar alakası olmayan bir konu danışıcamda ben bu dosyayı indirirken yanlış yere tıklamışım.Şimdi search protect diye bir uygulama indi ve silinmiyorda yardımcı olurmsunuz? Silmek istiyorum nasıl silerim?

Geri