"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zalimi helak eden dua

canmert196

Kayıtlı Üye
Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Ve kalel insanü ma leha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yütaku intikamühü fülan ibni ibni fülaneh. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Bi enne rabbeke ev haleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Yevme izin yasdürünnase eştaten liyürav a’malehüm. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Femen ya’mel miskale zerratin hayran yerah. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yütaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Vemen ya’mel miska le zerratin şerran yerah. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh .

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اِذَا زُلْزِلَتِ اْلاَرْضُ زِلْـزَا لَهَا يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابنِ فُلاَنَةَ وَاَخْرَجَتِ اْلاَرْضُ اَثْقَالَهَا ياقَاهِر ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ وَقَالَ اْلاِنْسَانُ مَالَـهَاَ يَاقَاهِرُذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابنِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ اَخْبَارَهَاَ ياقَاهِرُذُوالْبَطشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ بِأَنَّ رَبَّكَ اَوْحَى لهَا يَاقَاهِرُ ذُوالْبَْطشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُالنَّاسُ اَشْتَاتًا لِيُرَوْا اَعْمَالَهُمْ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيد ِاَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًايَرَهُ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ ِاَنْتَ الَّذِى لاَ يُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَل مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرٍّا يَرَهُ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَا مُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ

zalimi helak etmek için zilzal suresinin bu azimeti çarşamba gecesi kırkbir adet tuz üzerine okunur okunur ve o tuzlar ateşe atılıp yakılır
ALINTI

bunu bir kiza yani kadina okumak istersek nasil oyukyacagiz??

kac kere okuycaz ve 41 tane tuz nasil olucak??? ben sadece toz tuzunu bilririm, yoksa bir avuc tuz üzerinemi 41 defa okunacak??

alıntı oldugu ıcın bnde tam bılemıyorum ama tas tuzlar varya onlar olabılır urum buraya bakabılırse ıyı olur :)

Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Ve kalel insanü ma leha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yütaku intikamühü fülan ibni ibni fülaneh. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Bi enne rabbeke ev haleha. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Yevme izin yasdürünnase eştaten liyürav a’malehüm. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh. Femen ya’mel miskale zerratin hayran yerah. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yütaku intikamühü fülan ibni fülaneh. Vemen ya’mel miska le zerratin şerran yerah. Ya kahiru zül batşiş şedidi entellezi la yutaku intikamihü fülan ibni fülaneh .

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اِذَا زُلْزِلَتِ اْلاَرْضُ زِلْـزَا لَهَا يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابنِ فُلاَنَةَ وَاَخْرَجَتِ اْلاَرْضُ اَثْقَالَهَا ياقَاهِر ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ وَقَالَ اْلاِنْسَانُ مَالَـهَاَ يَاقَاهِرُذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابنِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ اَخْبَارَهَاَ ياقَاهِرُذُوالْبَطشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ بِأَنَّ رَبَّكَ اَوْحَى لهَا يَاقَاهِرُ ذُوالْبَْطشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْن فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُالنَّاسُ اَشْتَاتًا لِيُرَوْا اَعْمَالَهُمْ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيد ِاَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًايَرَهُ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ ِاَنْتَ الَّذِى لاَ يُطَاقُ اِنْتِقَامُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَل مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرٍّا يَرَهُ يَاقَاهِرُ ذُوالْبَطْشِ الشَّدِيدِ اَنْتَ الَّذِى لاَيُطَاقُ اِنْتِقَا مُهُ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ

zalimi helak etmek için zilzal suresinin bu azimeti çarşamba gecesi kırkbir adet tuz üzerine okunur okunur ve o tuzlar ateşe atılıp yakılır
ALINTI

Bu azimet eksik, bendeki bir kitaptam tamamı vardı eskiden, boşuna uğraşmayın ben bu eksik olanla denemiştim hiçbirşey olmammıştı, tamamı ile deneyince daha ilk gecede etkisini göstermişti, senin verdiğin azimet hatalı ve eksik, bunu şu internette site kuran yaptığı yala yalnış tercümeleri satmaya kalkan hocayım diye geçinen birinin kitanından aldın herhalde, doğruysa bu azimet tamamen hatalı, benden söylemesi.

Size hep diyoruz zaten önünüze gelen her yerden kopyala yapıştır yapıp bilgi kirliliğine yol açmayın diye. Alıntı paylaşım yapmanın amacı önemli bir bilgiyi yazarı siz olmamanıza rağmen faydasını gördüğünüz için paylaşmak istemenizdir. Yoksa herkes internette arama yapabilir veya kitaplardan bakabilir. Piyasada kolayca bulunan veya sitede de kendisi paylaşılmış olan kitapların içinden bölümler seçip burada tek tek konu açmanın alemi yok. ama hep yapılan bu. Kendiniz o uygulamayı yapın daha sonrasında tekrarlarını da yapıp doğruluğunu, çalıştığını kanıtlayın ondan sonra buraya kendi başardığınız işleri yazın. Gören herkes medet umup bu uyduruk şeyleri denemeye kalkıyor sonra ve paylaştığınız için de sizin yaptığınızı, konu hakkında tecrübeniz olduğunu sanıp soru soruyorlar. Cevabını veremeyeceğiniz konularda yazı paylaşmayın sonra bu duruma düşersiniz. Bizlerin müdahale etmesini beklersiniz.
Biz her zaman diyoruz piyasada bulunan kitaplar uyduruktur, kullanmaya kalkmayın diye. Ama hala anlamamakta ısrar ediliyor.
Farklı yollardan, işin adabıyla edinilen ve deneyimlediğiniz bilgilerinizi paylaşın artık. Daha fazla çöplüğe çevirmeyin burayı.

Kendiniz o uygulamayı yapın daha sonrasında tekrarlarını da yapıp doğruluğunu, çalıştığını kanıtlayın ondan sonra buraya kendi başardığınız işleri yazın.

Farklı yollardan, işin adabıyla edinilen ve deneyimlediğiniz bilgilerinizi paylaşın artık.

katılıyorum, dogru bir tespit. :) ve gerçekten piyasada bulunan uyduruk şeylerle-gerçekçi olanlar arasında fayda oldugunuda belirtmek isterim mesela uyduruk mahalle hocaları vardır ya buyu muyu yaparlar genelde (yaptıklarını zannederler) :) uyuz olurum o tiplere ancak gerçekten Majsiyen olabilenleri o mahallelerde değil referanslı olduklarını ve yaptıkları uygulamaların ciddiyeti ve tutarlılığı sayes,inde çok çok başarılı yerlerde gorebilirsiniz diyorum :)

Bu azimet eksik, bendeki bir kitaptam tamamı vardı eskiden, boşuna uğraşmayın ben bu eksik olanla denemiştim hiçbirşey olmammıştı, tamamı ile deneyince daha ilk gecede etkisini göstermişti, senin verdiğin azimet hatalı ve eksik, bunu şu internette site kuran yaptığı yala yalnış tercümeleri satmaya kalkan hocayım diye geçinen birinin kitanından aldın herhalde, doğruysa bu azimet tamamen hatalı, benden söylemesi.
sayın bedford sizdekini yayınlamak istemez misiniz? :driving:

bedford sizden, sizin duanızı yayınlamanızı rica ediyorum..kimbilir ne haksızlıklara,acılara ugramıs caresiz insanlar var bu duaya muhtac...duaları paylastıkca Allah katında yukselmezmiyiz zaten...

Arkadaşlar,Osmanlıca orjinal eserlerdeki havas uygulamaları yapmaya çalışın,en fazla bir ayınızı ayırarak Osmanlıcayı öğrenin daha sonra Osmanlıca havas kitaplarını inceleyiniz,daha verimli olur.

Arkadaşlar,Osmanlıca orjinal eserlerdeki havas uygulamaları yapmaya çalışın,en fazla bir ayınızı ayırarak Osmanlıcayı öğrenin daha sonra Osmanlıca havas kitaplarını inceleyiniz,daha verimli olur.

bir ayda Osmanlıca öğrenerek havas kitaplarına yönlendiriyorsunuz....hiç sanmıyorum....ben yıllar verdim ama hala zorlanarak okuduğum bölümler oluyor....sizce de biraz zor değil mi...hele de eski terimli kitapları okumak ?????

Geri