Yüksek frekansları dinlemek enerjimizi yükseltir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sonses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsinasyon acı mutlaka olamali sizce?Ben sebebsiz yere acı çekiyorum çünkü.Ruhum acı çekiyor.Dediginiz gibi diğer insanları küçük görmekten olabilir.Ama mecbur kalıyorum.Yoksa onlar beni eleştiriyor.Sanirim benim ki de o esnada ego tatmini oluyor.
Acı ozelinde bir şey değil. Düşük ve yüksek arasında bir denge. Standardınız acı ćekmekse araçlar sizi dibe batmaktan korur o dengede kalırsınız işte. Bir yöne ivme alınca zıt kuvvet ona direnç uygular. Ya denge ile devam edersiniz ya da birini seçip onun ucuna doğru gidersiniz

Acı ozelinde bir şey değil. Düşük ve yüksek arasında bir denge. Standardınız acı ćekmekse araçlar sizi dibe batmaktan korur o dengede kalırsınız işte. Bir yöne ivme alınca zıt kuvvet ona direnç uygular. Ya denge ile devam edersiniz ya da birini seçip onun ucuna doğru gidersin
Manevî metafizik hazza inziva gibi çok yönelsem.Belli bir kademeyi geçtikten sonra yine düşüş olur mu?Çünkü benim içimde yatan bu.Ama kaldıramam deliririm hepden diye bazen çekiniyorum.

Ama sanki başka bir boyutta yaşıyor gibi hissediyorum. Buda sosyal ilişkilerimi bozuyor.

Ne halde olduğunu anlamanın en etkili yollarından biri sosyal ilişkilerini bir tahlil verisi olarak ele almaktır.
Enerjin yüksek ve istikrarlı ise kendi frekanslarının insanlarını kendine çekmen uzun sürmez. Anti enerjilerle alan paylaşımın da sancısız olur.
Gerçek bir aydınlanma ise karşı mahallelerdeki ötekilerin de senle empati kurmalarına kadar uzanabilir.
Koşulsuz birlik hissi içine indiği anda Çinli böcek yiyen aktör olmaktan çıkarsın ve Jackie Chan gibi bir dünya insanı olursun. Gözlerinin çekik olması bile seni ötekileştiremez artık. Çünkü uzaya çıkan bir roketin her bir uzay katmanında modul bırakması gibi 3D kimliklerini geride bırakmaktan rahatsızlık duymazsın.

Ne halde olduğunu anlamanın en etkili yollarından biri sosyal ilişkilerini bir tahlil verisi olarak ele almaktır.
Enerjin yüksek ve istikrarlı ise kendi frekanslarının insanlarını kendine çekmen uzun sürmez. Anti enerjilerle alan paylaşımın da sancısız olur.
Gerçek bir aydınlanma ise karşı mahallelerdeki ötekilerin de senle empati kurmalarına kadar uzanabilir.
Koşulsuz birlik hissi içine indiği anda Çinli böcek yiyen aktör olmaktan çıkarsın ve Jackie Chan gibi bir dünya insanı olursun. Gözlerinin çekik olması bile seni ötekileştiremez artık. Çünkü uzaya çıkan bir roketin her bir uzay katmanında modul bırakması gibi 3D kimliklerini geride bırakmaktan rahatsızlık duymazsın.
Herşey frekans zaten.Zenginlik frekansı varsa zenginlerle muhatap oluyorsun.Allah frekansı varsa Allah iman etmişler hem hal oluyorsun.Güç frekansı varsa güçlüler çıkıyor karşına.
Birde niyet çok önemli niyet göre alemin tehazürü değişiyor.

Geri