yok artık diyeceksiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuhaf ayarlanmış bir düzenek gibi. Bu arada yok artık demeyin acun aklıma gelip duruyor. :D

Bir arkadaş da belirtmiş o arkadaşı detekliyorum. Masonik olayların sıralaması kronolojinin ötesinde hareket ediyor. Örgüt fazlasıyla sabırlı köklü ve güçlü. 100 yıl sonra bir şeyi oldurmak isterlerse 100 yıl bekliyor ve 100 yıl sonra o işe kalkışıyorlar. Onlar için güçleri yetmiyor gibi bir durum söz konusu değil :) Fazlasıyla ürkütücü

Masonların sistematik çalışma sistemi aynı ikiz kulelerde olduğu gibi her şey yıllar öncesinden düşünülür sıralanır çok profesyonellik ister ve bu iştede gayet başarılılar bunlar daha fark edilenleri kim bilir etrafımızda bunun gibi başka ne oyunlar döndü dönüyor. güzel çalışma olmuş:hurray:

ben bunu bir tv de belgeselde izlemiştim yazılanların aynısıydı o programda da KADER konusu işleniyordu.Tam bir ispat niteliğinde fakat ne yazıkki bütün dünya yok artık deyip geçecek bu yaşantıların hâlâ daha tesadüf diyen insanlar varken bir adım ileriye gidemez bu insanoğlu.Çok güzel bir çalışma emeği olanlara teşekkürler.

arkadaşlar bunlar rastlantı değildir . bunların hepsi önceden planlanmış şeylerdir . diğer arkadaşların da dediği gibi mason kökenliler ya da biz buna illüminati demeliyiz , numerolojiye çok önem verirler. numerolojide 7 ve 11 rakamları çok önemlidir. her ne kadar illüminati gibi gizli bir örgütün olma ihtimalinin çok düşük olduğu bizler tarafından varsayılsa da bu örgüt hala yaşamaktadır ve bizim bütün rutinlerimizde önemli bir rol oynamaktadır.bu örgüt hepimizin bildiği gibi ne yazık ki dünyada satanizmin egemen olmasını istemektedir :(

Geri