Haberlerini bekliyoruz dostumEvet arkadaşlar o gün geldi. Kore'den geldim ve yarın bu mağaraya doğru yola çıkıyorum. Bana dua edin. Bu sefer ya ben ya da o mağara istediğini alacak. Her şey bu kadar basit.
Mağara doğu anadolu bölgesinde bulunuyor. Mağaranın çevresinde tarihi bir yapı yok. Hissettiklerimi gerçekten nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Yani inanmazsın belki ama gerçekten kelime bulamıyorum.Tahminime göre mağarada bulunan kayaç yapılar karstik özellikte ( fotoğraf üzerinden yorum yapıyorum. Coğrafi bölgeyi bilmediğim için yorum yapmak daha zor ve kayayı kendim görmedim. ) Bu taşların sana hissettirdiği yoğun enerjiyi hissetmiş olabilirsin. Bu taşların enerjiyi nötrleştirme özelliği var. Muhtemelen hissettiğin yoğun duygu bundan kaynaklı olabilir. Mağara etrafında tarihi bir yapı var mıydı bildiğin? Eğer karstikse ve belli bölgelerde kuvars taşı da bulunuyorsa yoğun hissiyat bundan da kaynaklanmış olabilir. Hissettiğin duyguyu daha detaylı tarif etmende sakınca var mı?
Hissettiğin duygular rahatla gibi pozitif duygular mı yoksa korku adrenalin gibi duygular mı?Mağara doğu anadolu bölgesinde bulunuyor. Mağaranın çevresinde tarihi bir yapı yok. Hissettiklerimi gerçekten nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Yani inanmazsın belki ama gerçekten kelime bulamıyorum.
En başta tabi adrenalin doluydum fakat mağarada değişiverdi. Pozitif yöndeydi.Hissettiğin duygular rahatla gibi pozitif duygular mı yoksa korku adrenalin gibi duygular mı?
Hayır hayal konusunda öyle bir şey olmadı. Bu konularda ciddi ve dikkatliyimdir. Bu yüzden dalgınlığa mahal verecek her türlü durumdan kaçınırım. Bu yönüm ağır basmış da olabilir, bilemiyorum. Mağaradan çıkıp aşağı doğru inerken sürekli mağaraya geri dönme isteğim vardı. 1 veya 2 gün kendime gelemedim. Beynim bomboş gibi mi diyeyim, uçuyormuşum gibi mi diyeyim bilmiyorum. Şuan bir sorun yok. Normal halimdeyim. Ley hatları konusunda bir şey demek istemiyorum. Bu hala tartışılan bir konu. Aslında oraların önemli yerler olduğunu sıkı korunmasından anlayabiliriz. Bunu orada şuan olmayan teröre ve hes ayağına yapılan kazılara bağlayabiliriz. Mağaraya takıntılı olduğum dönemden beri enteresan işler oluyor ve bir takım gizli kişiler hala oralardan vazgeçmiş değiller. Ben oraların bir sebepten ötürü boş bırakılmadığı kanaatindeyim. Buna dair fikirlerim var. Yalnız bunu bekleyip göreceğiz. Tabi o zamana kadar ben bir şeyler bulmazsam.Ori bir sorum daha var. Mağarada iken hayal kurma isteğinde bir artış oldu mu? Mağaradan çıktıktan sonra duygu durumunda bir değişme oldu mu. Mağaranın konumunu sen daha iyi bildiğin için soruyorum Ley haritaları ile konumu eşleştirebilir misin?
Eskiden sadece dışarıdan tapınakları değil, mağaraları da tapınma yerleri olarak kullanıyorlardı. Tarihi yapılar hakkında soruna beklediğin yanıtı az veya çok farkettim. Bu olayın benzerini Diyarbakır'da Zerzevan Kalesi'nin ayin odasında yaşadım. Tabi ikisi birbirinden farklı durumlar ama genel çerçevede ruh hallerinde ani değişiklik sebeplerine çeşitli yönlerden örnek olabilir. Bu arada korunan yer mağara bölgesinin arkalarına ve köyün üst bölgelerine düşüyor. Mağaranın korunduğu veya düşünüldüğü yok. Zaten insanlar girmeye korkuyor. Mesela köyün orta yaşlılarının birçoğu mağaranın içini bile bilmiyor. Bu insanların yetiştirdiği çocukların da mağaradan uzak durması normaldir. O bölgelerde çeşitli rivayetler var. Bu yüzden insanların yıllardan beri korkması doğal bir durum. O bölge halkı hakkında yeterince bilgim var. Kültür ve inanç olarak aynı inanışa sahibim, çünkü aslen oralıyım. Evet, o bölge benim köyüm ve hakkında çok şey biliyorum. Fikirlerimin çoğuna da bildiklerim sebep oluyor. Eğer bir gelişme olursa yazarım. Yorumların ve merakın için çok teşekkür ederim.Muhtemelen oradaki enerji seni kendine çekmiş. Fotoğraflarda çıkan mavi orb gibi yansımalar senin enerji alanında ki huzur ve mağaradaki enerji ile uyumlanmandan kaynaklanmış diye düşünüyorum. Ley hattı ve tarihi yapıları da acaba yakında eskiden tapınma yeri olarak kullanılan bir şey var mıydı diye sordum. Sıkı korunan bir yer ise mutlaka bir durum vardır terör olduğunu sanmıyorum açıkçası bir ihtimal mağara tavanı çökmeleri için diyeceğim ama maalesef ülkemizde kimse böyle yerleri umursayıp uyarı levhası bile koymuyorlar. Açıkçası o bölgenin tarihi yapısını (İnanışlar vs) inceleyebilirsen belki mağara hakkında bilgi edinirsin. ip ucu bulursan buradan paylaş konu çok ilgimi çekti belki hep birlikte irdeleyebiliriz.
Fotoğraflar yuklenmediginde ben mesajı yolluyorum sonra mesajı düzelt butonuna basıyorum. Ve yüklüyorum . O şekilde hep başarılı olmuştum.Fotoğraflar eklenmemiş arkadaşlar bir daha atıyorum.
Edit: Arkadaşlar bir sıkıntı var sanırım fotoğraflar eklenmiyor. Sağlık olsun.