Yıldızname'ye baktırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi üç muskadan birini yakmamı birini suya atmamı birini üzerimde taşımam söylendi. Ya suya atmak üzerinde taşımak beni korkutmuyo ama yakmak falan ne bileyim tırsmıyo değilim daha kötü bişey olur diye :/

Açık konuşmak gerekirse muskalar hakkında çok bir bilgim yok ama yukarıda da yazdığım gibi benim bildiğim kadarıyla muskaların yakılmaması gerekiyor. Ama tabi o muskanın yazılım şekli onu gerektiriyor da olabilir bunu en iyi bu konu hakkında uzman bilgisi olanlar yorumlayacaktır. Yalnız benim söyleyebileceğim madem içiniz rahat değil gönlünüzden geçeni yakın kimse size zorla bu uygulamaları yaptıramaz :)

Dediğim gibi üç muskadan birini yakmamı birini suya atmamı birini üzerimde taşımam söylendi. Ya suya atmak üzerinde taşımak beni korkutmuyo ama yakmak falan ne bileyim tırsmıyo değilim daha kötü bişey olur diye :/

Ònemli olan içerik.Eğer yanlış size göre olmayan bişeyler yazılmışsa üzerinizde taşımanızda öyle bi olumsuz etkiler ki..Sadece yakma değil .Bilemedim ,sizinki biraz Allah'a emanet.Büyük cesaret aynı zamanda,güvenip güvenmemekte emin değilsiniz uygulamaları yapacaksınız???Tabiki son karar sizin.Umarım şifa olur.

Ben daha önce hiç yakıldığını duymadım. Annem de bana git denize at dedi ama izmirde de sahile gidip milletin önünde denize muskaları mı atıcam yani. Bi sorsanız yakmam gereken muska ne için olan diye. Ona göre araştırabilirsiniz belki.

Ònemli olan içerik.Eğer yanlış size göre olmayan bişeyler yazılmışsa üzerinizde taşımanızda öyle bi olumsuz etkiler ki..Sadece yakma değil .Bilemedim ,sizinki biraz Allah'a emanet.Büyük cesaret aynı zamanda,güvenip güvenmemekte emin değilsiniz uygulamaları yapacaksınız???Tabiki son karar sizin.Umarım şifa olur.
Teşekkür ederim :)

Benim duyduğum okuduğum dinlediğim her bilgide muskalar yakılmaz, yakılırsa kötü sonuçlar doğurulur diyor bunu da belirtmek isterim :)

Bende dün gittim bi hocaya. Yıldıznameye baktı. Çok kötü ,uğrama olmuş dedi. Bişeyler yazıp bana ulaştıracak.para için yapmıyor. İnşallah musallattan kurtulurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri