Vanilia
Kayıtlı Üye
Haritada şanslı olduğumuzu gösteren ya da şansın geç geleceğini gösteren açılar nedir? Harita bakıyor musunuz?Ben astrolojiden çok fayda gördüm ve Bu ilme çok saygı duyuyorum. Fakat astrolojiye sadece kehanet gözüyle her gün ne olcak gözüyle bakılması pek doğru değil. ben şuan ne yaşıyorum neden yaşıyorum nasıl bir sürecin içindeyim ilerisini planlama açısındandan da faydalı. Kişinin kendini anlamasını da mümkün kılıyor. 7 gezegenin burç kombinasyonu birbirleri ile açıları derecesel asaletleri ve sabit yıldız etkileri ve doğum öncesi anne karnındaki tutulma etkileri ve en önemlisi kişinin karması-dharması derken transiti progresi güneş dönüşü ay dönüşü inanılmaz bir istatistiksel bilgi akışı sunuyor. Bunu para ve medyatik olmak için az bir eğitimle milleti sömürenlerde var. Ben kendi adıma iyi ki bu eğitimlerin içine girmişim demiştim. Çünkü bazı astrolojik haritalarda her şey nettir ve çevrenizde bakarsınız kişi gideceği yolu önceden biliyor gibi yaşıyordur. Bazı haritalarda durum komplikedir ve kişi gideceği yolu dahi bulamıyordur. İşte bu noktada seni o kolay enerjilerle ilerleyen kişi ile hizalayan bir sihirli pusula gibidir.. Hele de ezoterizm okültzm ve parapsikoloji bilgileri ile de kendini beslersen o astrolojik pusula en zor dalgalarda bile seni limana ulaştırabiliyor ve her şey kişinin iradesinde bitiyor. kendi haritanın üzerine çıkmaktan bahsedelir. Yani doğum haritasının enerjilerinin de üzerine çıkabilmek..bilgi edinerek-irade göstererek-inanç ve umutla..Yukarıda ne varsa yer yüzünde de o var mantığı. Tarot ve kehanet kartlarını da çok önemsiyorum. Anlık kısa vadeler için astrolojiye gerek yok. tarot ve kehanet desteleri çok başarılı. Uzun vade gelecek ve planlamalar için ve bazı şeylerin sebeplerini anlamak için ise astroloji gayet iyi bir yol.