hira
Kayıtlı Üye
cinler kimseye ait olmayan bizim gibi Allah tarafından yaratılmış, kendi ortamları yaşam alanları olan varlıklardır. Sadece, aramızda onlarla bağlantılı olan, iletişim kurabilen ya da yapılan anlaşma gereği irtibat halinde olanlar var.
Cinim var diyen varsa bilinki cin de arkadaşlarına insanım var diyordur.
Creepa için; çok iyi tanıyorum demiyorum ancak biliyorum ki yaradılan hiçbir şey gelişme ilerleme yetisinden ari yaratılmamıştir. Az buçuk hepsinin zekası,egosu ve nefsi vardır. Sadece insanın nefsi biraz son zamanlarda azgın ve düşünüyorum ki cinler için bazı isteklerimiz son derece komik. İlim irfan sormak yerine ben kiminle evlenicem acaba geri dönermi tarzı nefsani isteklerde bulunuyoruz ki bazen kendi isteklerime dönüp baktığımda ben bile kendime gülüyorum maalesef. Neyseki biraz dünyadan uzaklaştım da artık huzura erdim. Darısı isteyenin başına.
Bu arada burası bir forum ortamı tabiki konular dağılacak, tartışacağız. Toplayacağız dağıtacağız paylaşacağız arkadaşlarım. Yoksa hiçbiri kişisel diil.
Cevap için teşekkür ederim.Söz konusu bir cin ile iletişime geçmek olunca tüylerim diken diken oluyor!!Ben korkarım öyle şeylerden.Ama küçüklüğümden beri normal olmayan beni hayrete düşüren,belkide psişik olarak adlandırabileceğim güçlerim var.Aslında ne olduğunu bende bilmiyorum o yüzden buradayım.Sevgiler