"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yedirilmiş majikal çalışmanın çözümü için ne yapılabilir

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tür uygulamların ömrü kısadır sık tekrarlanması gerekir. eğer biir kere yapılmışsa en geç 1 ay içinde tkisi geçecektir. ama devamlı yapılıyorsa ilk önce bu yapan kişi kimse ondan el atak çektirilmeli o kişiden bişey alınmamalıdır. bu mümkün değilse. aynı şekilde bozmya yönelik hazırlanmış bir su ile temizlik yapılabilir. başka yöntemlerde eklenebilir. tekrar yapılma ihtimali varsa koruma hazırlanmalıdr. bu koruma yedirme içirme cinsinden olamayan uygulamalrdanda koruyacaktır.

sizin kendinizin yapabileceği en basit uygulama ayet_el kürsü bir kağıda yazılarak bir suyun içine atılır. 3 gün güneş görmeycek şekilde saklanır. 3 gün boyuncada 8 defa ayetel kürsü okumaya devam edilir. hazırlalan bu su süzülmeden yani kağıt çıkarılmadan 7 gün boyunca kişiye içirilir. çay yemek gibi başka şeylerin içine konulabilir. bu sudan biraz bonya suyuna konularak yıkanılabilir. elbiselere sürülebilir.

yazma işlemi mürekkep kalamle yapılmaz. safran mürekkebi yada kurşun kalem kullanılır. yazma ilemi biter bitmez suyu atmadan önce suya 8 defa ayetl kürsü 3 defa felak ve nas okunur. öyle suyun içine atılır. pet şişenin içine atılmaz. cam bir kap olmalıdır.

güneş görmeyecek yere saklamadan önce bir beze sarmak uygundur ne olur ne olmaz diye.

yazma vakti akşam ezanı ile yatsı ezanı arasında perşemde günü uygundur.
 
ALLAH razı olsun URUM Rabbim bu siteyi kuran ve emeği geçen herkesin Allah her şeyi gönlüne göre versin. Aynı binanın içindeyiz eşim ailesine gittiği zaman önüne geçilmiyor. Bu çözümü sık sık yaparım. Koruma yapana kadar. TEŞEKKÜR EDERİM
 
arkadaşlar merhabalr benimde bir sorum var sizlere iş yerimdeki patronuma büyü yapılmış fakat ne tür bir şey olduğunu bilemedik işler hiç olmadığı kadar kötü ve dahada kötüye gidiyor hiç maaş alamaz olduk bu konuda bana nasıl yardımınız olabilir acaba beni cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler.
 
var olan büyüden emin olmanız gerekiyor. patronunuzun adını doğrum tarihni bana özel mesajla bildiirn sorunu tepsit edelim öneriyi öyle vereyim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri
Üst