taroh
Kayıtlı Üye
aynen erkeklerde öyle bu yüzden bir türlü evliliğe yanaşmıyorlar.Yükselenleri akrep olunca pek bir kendilerini beğenmiş oluyorlar.
benim ayım neptün mars uranüs hep yayda.fakat eşim benden daha yay hiçbir gezegeni olmamasına rağmen.bana"ben herkese kanan biriyim zaten biliyorsun"der şaka gibi.Benim tanidigim yay burclari kandirilmaya ve aldanmaya cok meyilli ciktilar. Ayni ortamdan cok cabuk sikilan, disardaki ortamlarda da cok cabuk sikilan, sikilamayacaklari sey arayan aradikca eglenen, eglendikce arayan, arayis bitince cozup rahatlamak icin sorun cikaran, sorun cikaracak konu yoksa sebepsiz mesafe koyup kendi kendine sorun cikaran ortak ozelliklerini gozlemledim .
`Sakin benimle bu sekilde konusma` derseniz Yaylar anlamaz, ama `benimle bi daha bu sekilde konusursan kafani kirarim` derseniz ilginc bi sekilde bunu hemen ozumseyebilirler.
Benden sikilan yaylarin etraftan da kisa surede sikilacagini bildigim icin yaylarla uzun iliskilerim oldu. Serbest birakilmayi sevseler de aslinda serbest kaldikca onu serbest birakiyormus izlenimi verebilen kisilere baglanip kalirlar.
Hayat tecrubemdir. Hayatim Yay ve Ikizler ile gecti.
bende başıma buyruk sayılırım ve bu halimle daha sadığım sanırım sabit beni sıkıştıran biri olsa hayatımda ona daha tehditkar olurdum.tabi özgürlük demek hepten saldım çayıra demek değil.Benim cikarimim;
Hem net olacak, hem az ve oz ifadelerin icinde yasanmislik veya duygusal tatmin yayan bir anlatim yakalayicili da olacak, yoksa zaptedilmeleri zor oluyor
Yaylar iyi dinleyici olabilirler ama dinlerken sikilmaya basladiklarini zamaninda kestiremezseniz en heyecanli yerinde alakasiz bir soru yonelterek ya da konu degistirerek anlatma keyfinize balta vurabilirler.
Ozgurluklerine olan duskunlukleri bircok burc tarafindan iliskiye ihanet ya da potansiyel bir ayrilik tehlikesi gibi algilanabilir. Ancak ozgurluk bir burca ancak bu kadar guzel yakisir da dedirtebilirler.