black lord
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar.Öğrenci Evimde Yedek Yastığımı Dün Çıkardım.Uyumak İçin Yattığım İçinde Sert Bir Cisim Farkettim.Ama Birşey Yoktur Diye Çıkarmadım.Sabah Aklımı Kurcaladı Ve Yastığın Kılıfını Çıkardım.Kılıfın Kapalı Olan Tarafında Astarın Üzerinde Çok Muntazam Bir Şekilde Dökülmüş Erimiş Mum Vardı.2 Adetlerdi.Biri Büyük Dİğer Küçük.Büyük Olan Yeşil Küçük Olan Sanki İçine Siyah Bir Renk Karıştırılmış Gibi.Yastığa Yattığımız Günden Beri Sevgilimle Aptal Saptal Şeyler Yüzünden Kavga Ediyoruz.Ve İkimizde Huzursuz.Sizce Nedir Bu?
Not:Yastığın Astarında Mum Olan Tarafını Bıçakla Kesip Tuvalete Attım.Pamuklarıda Ev Dışına Çıkardım.Yastığı İmha Ettikten Sonra 1 Aydır Geceleri Ağrıya Baş Ağrım Kesildi Ve Ne Zamandır Olmadığı Kadar Rahat Uyudum.Yardımcı Olursanır Sevinirim.
Not:Yastığın Astarında Mum Olan Tarafını Bıçakla Kesip Tuvalete Attım.Pamuklarıda Ev Dışına Çıkardım.Yastığı İmha Ettikten Sonra 1 Aydır Geceleri Ağrıya Baş Ağrım Kesildi Ve Ne Zamandır Olmadığı Kadar Rahat Uyudum.Yardımcı Olursanır Sevinirim.