Ben ayetlerin Allah'ın görevlendirmiş olduğu melekler olduğunu düşünüyorum siz hüddam'ı olduğunu nerden biliyorsunuz?Bu bilgiye nerden sahipsiniz?
havascı kardeşim tüm samimiyetimle sana şunu sormak istiyorum bu hüddamı elde ettikten sonra bu varlıklar bizi uçurabilirlermi
yani onlara levitasyon yaptırabilirmiyiz? bana detaylı bilgi verebilirmisin. teşekkürler
41 kere yasin suresini okumak kaç saatimizi alır biliyormusunuz? Eğer başka işlemlerde yapmak gerekmezse yapabiliriz. Ama çok zorda olsa 3 günden sonra hayatımız değişebilir. 3 gün dayana bilirsek mükafatını alırız. Ben yapmak isterdim. Sadece merak ettiğim bir kaç sorum var. Eğer iyi sonuç alamazsam aileme bir zararları dokunurmu? Evde yalnız olmam çok zor, bunun bir sakıncası var mı? Eğer gelirse evdekiler farkedermi ve mecbur konuşmam gerek nasıl olucak evdekilerden saklamam? Ben hüddam edinmek istemiyorum. Kendi rızasıyla olmak isterse bir şey demem, ama zorlada yapamam. Sadece karşılıklı yardımlaşmak isterim. Bu durumda ne ahiretim yanar ne de bu hayatım.
Herkes bunca şey yazmış,birde deneyen biri çıksa yazsa oldu olmadı diye...
5.5 (sayfa) x 41 = 225 sayfaZaten 41 kere yasin suresini okumak mümkün değil. Ben cin suresini 41 kere okuyana kadar canım çıktı. Yasin suresi çok uzun ve 41 kere okumak imkansıza beraberdir.
Başarılı olan bir kişi yazsın bizde görelim madem dediğin kadar kolay.Emin Ol Birçok Davet Eksik Dahi Olsa Sen Ne İstediğini Biliyorsan Oku Emin Ol Muaffak Olacaksın
Ama 2 Kere Düşün
Ben bu konularda uzman birisi değilim ancak şöyle bir düşüncem var bu hüddam dedikleri şey ilahi manevi birşeyler değil eski uygulamaların islamlaştırılmış hali zamanında birileri canları tehlikeye girmesin diye bu tür şeyleri islami motiflerle süslemiştir.
ve bizde eski bir tılsım kitabı var bir ara meraktan onu inceledim hüddam denilen varlıkların gelmesi için onlara resmen dua ediliyor, Bence hüddam çağıracak olanlar bu işin islami bir boyutu olmadan çağırdıklarını bilmeleri lazım,tabi bu benim düşüncem yanılıyorda olabilirim