ahmet1662329
Banlı Kullanıcı
Radyasyon konusuna gelince aliskinim Mr ve rontgen teknisyeniyim bagisiklik kazandim :-D
Bence bundan vazgeçin.Oldu ki iletişim kurdunuz ,o kadar basit değil görebilmeniz.O kişi göreceksin dedi diye görünmez.Ayrıca siz hadi gördünüz enerjiniz ve ruhunuz bunu taşıyacak güçtemi ? Onu görüpte ağzı yüzü ters dönen insanlar tanııyorum.Ve büyük ihitmal peri ise sizin peşinizi zaten bırakmayacaktır.Abi dediğiniz kişi sizi ondan kurrtardıysa ve şimdi de sizin kararınız ile görüşebileceğini söylüyorsa yapış olduğu koruma işlemlerini kaldırması gerekiyor.Bu durumda peri o9lurda size tekrar gelirse işiniz çok zor.Hayatınız zehir olur tersine döner.İletişim bile kurmadığıniz ,öncesinde gelme amacı belli olan bir varlığa gelince benden birşey bekleme demeniz manasız olur ki başaramazsınız bunu.Hizmetli varlıklar vardır fakat bu güce sahip olanda o kadar azTabiki binlerce kez sukurler olsun Rabbimizeki Hz. Muhammed sav efendimizin ummetinden dogmusuz. Tekbir suphem bile yok zaten once Allahtan istiyorum cinlerin bir cikar ugruna gorusmeyi istemiyorum. Tanismayi konismayi iatiyorum evlilik asla kendi gprunuslerini azcok biliyorum ama evet sadece insan kiliginda gel diye cagir denmisti bana bn sadece gormek konusabilmek istiyorum.
Benim bildiğim cinlerin kız olanına peri deniyor yanlışmıİş başa gelene kadar kimse inanmıyor hatta insanın kendisi bile inanmıyor yukarıdaki arkadaşın yazdıklarını okudum farklıda olsa benzer durumları yaşamamış olsam bende inanmazdım gayet açık söyliyeyim . Psikolojik yada nörolojik nedenler olabilir ruhsal problemler olabilir
sana kendisini peri olarak tanıtan ve masmavi ışıktan saçları olan çok güzel bir kız gibi de görünen aslında çok çok faklı bir varlıkta olabilir
yada sen forum üyelerine şaka yapıyorda olabilirsin her halukarda umarım başına kötü şeyler gelmez.
Benim bildiğim cinlerin kız olanına peri deniyor yanlışmı
onu baştan beri vazgeçtirmeye çalışıyoruz bi kaç kişi. Ama o kararını vermiş. Bak bende korkarım bu cinlerden. Ama bu hayatta tek Allahtan korkmalıyız. Bizi baska bişi korkutmamalı. Bu arkadaşımız kararını vermiş... Biz boşuna dil döküyoruz Junmen.Bu tür konularda eminim bilgin benden fazladır peri tabiri kullanılıyor diyorsan öyledir tabi . Sadece arkadaşa çok hoş güzel gözüküp kandırılabileceğini hatırlatmak istedim . Bazıları bu musallatlardan kurtulmak için her yolu deniyor (ör:ben) bazıları da gelsinde görim konuşim emirme alayım her istediğimi yaptırayım hesabında .
He canım hemen emrine girip her istediğini yaparlar sen meraklanma
Mrs. Şeytan sen de arkadaşa yapmasın öle bişiy yanlış giderse ömür boyu pişman olur.
Abi zaten hizmetime werdigini soyledi sadece goremiyorum. Bnm icin en iisi gene abiyle irtibata gecmek sanirim