Sevgili Co admin'im!Sabırla bu formülün nasıl yapıldığını arkadaşımız Punky'den bekliyorum,ancak maalesef bir cevap yok.Başka bilen biri yokmu bu konuda yardımcı olacak?:smash:Eğer birbirinizden uzakta değilseniz ve görüşme imkanınız varsa o formül işe yarar, verilen tarife göre hazırla ve görüştüğünde sür sonra bak bakalım neler oluyor :hurray::hurray::hurray:...
Sevgili Co admin'im!Sabırla bu formülün nasıl yapıldığını arkadaşımız Punky'den bekliyorum,ancak maalesef bir cevap yok.Başka bilen biri yokmu bu konuda yardımcı olacak?:smash:
Beni yanlış anladınız galiba?Daha önce sabırla,saatlerce,günlerce arayıp bulamadığım için arkadaşımızdan rica etmiştim,yukarıda yazımda belirtmiştim,sizin haberiniz yok tabi ki...Merak etmeyin sitenin incelemediğim,okumadığım anlamadığım hiç bir yeri kalmadı.Sadece bu anlamsız tavrınızdan başka.Akıl değil,formül istemiştim...Üslubunuzu bu kez beğenmedim.Böyle yardımcı olacaksanız zahmet edipte olmayın lütfen!!!
Siz bu yazıdan o kişinin kesin siteden ayrılmış olmasını anlıyorsanız,ben Türkçe bilmiyorum o zaman.Ve ''şu anda yok''demenin artık kesinlikle sitede yok,anlamına geldiğini öğrenmiş olacağım sayenizde.Üslubunuzu beğenmedim derken''sabırla bekleyeceğinize sabırla arasaydınız''demeniz.Bilmediğiniz için ezbere cevap verdiniz,konuya sonradan okumayla yine vakıf olamamışsınız.Çünkü ben ısrar etmedim,hesap sormadım sadece o arkadaşımızdan değil,bilen arkadaşlardan rica ettim.Maalesef siz beni yine yanlış anladınız.Bu sitede birşeyler öğrenmek ve paylaşmak için bulunuyorsak,Sorup öğrenmek de en doğal hakkımız diye düşünüyor,moderatör olarak sizin daha yol gösterici,yardımcı,anlayışlı ve anlaşılır olmanızı diliyorum.Punky sitede değil şuanda. Acaba tam olarak aradığınız uygulama hangi konuyu kapsıyordu, yazar mısınız?
Siz bu yazıdan o kişinin kesin siteden ayrılmış olmasını anlıyorsanız,ben Türkçe bilmiyorum o zaman.Ve ''şu anda yok''demenin artık kesinlikle sitede yok,anlamına geldiğini öğrenmiş olacağım sayenizde.Üslubunuzu beğenmedim derken''sabırla bekleyeceğinize sabırla arasaydınız''demeniz.Bilmediğiniz için ezbere cevap verdiniz,konuya sonradan okumayla yine vakıf olamamışsınız.Çünkü ben ısrar etmedim,hesap sormadım sadece o arkadaşımızdan değil,bilen arkadaşlardan rica ettim.Maalesef siz beni yine yanlış anladınız.Bu sitede birşeyler öğrenmek ve paylaşmak için bulunuyorsak,Sorup öğrenmek de en doğal hakkımız diye düşünüyor,moderatör olarak sizin daha yol gösterici,yardımcı,anlayışlı ve anlaşılır olmanızı diliyorum.