AronArcher Banlı Kullanıcı 13 Şub 2015 #21 Ben bu konuyu actigimi bile hatirlamiyorum kapatilan konullar tartisma uzamasin ,gerekli bilgi verildi diye kapatilir.
Ben bu konuyu actigimi bile hatirlamiyorum kapatilan konullar tartisma uzamasin ,gerekli bilgi verildi diye kapatilir.
kıvep Banlı Kullanıcı 13 Şub 2015 #22 end' Alıntı: Bu forumda bazen ciddi konular kapatılıyor, bu konu neden bukadar ciddiye alınıp yorumlanıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Ortak dertler, empati yapabildiğimiz sorunlar, başımıza gelen başkasınında başına gelince ciddiye alıyoruz. Başına gelmeyende ciddiye almaz...
end' Alıntı: Bu forumda bazen ciddi konular kapatılıyor, bu konu neden bukadar ciddiye alınıp yorumlanıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Ortak dertler, empati yapabildiğimiz sorunlar, başımıza gelen başkasınında başına gelince ciddiye alıyoruz. Başına gelmeyende ciddiye almaz...
gümüş Kayıtlı Üye 13 Şub 2015 #23 Tüm üyelerimize, yardım istediğini hatırlamayan üyemize yardım etmek için seferber oldukları için teşekkür ediyoruz Konu kapatılıp- taşınacaktır.
Tüm üyelerimize, yardım istediğini hatırlamayan üyemize yardım etmek için seferber oldukları için teşekkür ediyoruz Konu kapatılıp- taşınacaktır.