İnfernal
Banlı Kullanıcı
O ruhun gücünü görmek istedim şuan hala beraber calışıyoruz tek gücü tabi kadınları size aşırı takıntılı bırakıp gözlerinde sizi cekici göstermesi değilMadem böyle bir şey yaptınız neden önceki konunuzda "aşk İcin uygulayana abaddon ve asmedousun laneti üzerlerine olsun" yazdınız?
Manipülasyon ve Zihin Kontrolü
Aşk/Seks/Şehvet/İlişkiler
Güçlerinizi ve Duyularınızı Açmak
Berrak rüya
astral projeksiyon
Bu alanlarda ilgili daha cok vampirism kitaplarında bahsediliyor bu varlıktan
Tanrı bazıları tamamen karanlık yaratıldı ama bu karanlık yaratılması gecmişlerinde onların da melek olmadığı anlamına gelmez tanrı her varlığı ışık sacan biri olarak yaratmadığını belirtmek isterimDemonları kim yarattı?
Önümde cok uzun yol var en azından ben bunu hissediyorum yaşayan tanrı ve yükselmek tanrı benliğime ulaşmak gibi niyetim yok benim hedefim demonoloji ve varlıkları cözmek onlarla calısmak gibiydi tamamen hepsini gördüğümü söyleyemem sonucta trilyonlarca varlık var bazıları hic kimse tarafından bile bilinmiyor bir ömür adanması lazım ama alanım değil ihtiyacım olanı görmek istediğimi gördüm genede biraz daha fazlasını istiyorum gercekliğimi tamamen etkilemek istiyorım meleklerle pakt anlaşmaları yapmak gibi Bi gün bu güce gelip milyonlarca dolarım olunca ozaman şirketlerimi acıp finansal özgürlükten faydalanabilirimNe tür bir şirket ve ne zaman kurmaya planlıyorsunuz? Hepimiz takip edeceğiz başarınızı sanırım.