Yaptığım Aşk Büyüsü Ve Sonuçları

Şimdi yardım etmeden formülü istemekte biraz itici ama dediğim gibi yöneticilerde uygun görürseler bildiğim bir büyü bozma yöntemi var. Kara büyü için.

ben sana iyi bildiğim bi bozma yöntemi anlatıyım uygularsan ne senin nede onun üzerinde bi etki kalmaz inş..101 düğüm duası
ilk önce gusül abdesti alıyoruz sonra 2 rekat allah rızası için namaz kılıyoruz namaz sonunda 7 tane fatiha suresini okuyup niyetleniyoruz..
Pamuk ipliğine (yorgan ipliği ve eskiden biber kurutulan ip) 2 ayrı ipe 101 er tane çözümü kolay düğüm atıyoruz. Önümüze bir şişe su alıyoruz ilk düğümlü ipi elimize alıp bir adet felak okuyoruz düğümü çözüp suya salıyoruz 101 defa aynı işlemi yapıyoruz.. Diğer 101 düğümlü ipi elimize alıp bu defa her bir düğüme nas okuyoruz.. 3gün bu suyu çoğaltarak içiyoruz 3 günün sonunda kalan suyu bir leğende banyo suyuyla çoğaltıp gusül abdesti alıyoruz.. Son olarak şişenin içindeki ipleri çıkarıp bi tasın içine koyup günnükle yakıp kendimizi ewimizi tütsülüyoruz..BU SUDAN KUZENİNEDE İÇİR Bİ ETKİ KALMAZ İNŞALLAH

Ictenlikle pisman olup tövbe edersen ve birdaha yapmamaya karar verirsen
ozaman büyü cözülür diye düsünüyorum.
Allahtan af dile ..

tam yapılmış bi aşk büyüsünün tutmama ihtimali varmı? k. bakmayın bu işleri bilmediğim için soruyorum dalga geçmezsenz sevnrm :)

Ve Yine Bir Sallama durum ...bu şekilde açılan konuların çogu medyumcuklar tarafından açılıyor.... ve dün bir dizi izledim(Aslan Kıral-Şafak Sezer) çok ilginç bu konu işleniyordu... şimdi siz bu arkadaşa özel mesajla ulaşmaya çalışacaksınız nasıl yaptın formül ne idi falan diye buda size medyumculuk oynayacak... ve yine hüsran yine hayal kırıklıgı ...

Ve Yine Bir Sallama durum ...bu şekilde açılan konuların çogu medyumcuklar tarafından açılıyor.... ve dün bir dizi izledim(Aslan Kıral-Şafak Sezer) çok ilginç bu konu işleniyordu... şimdi siz bu arkadaşa özel mesajla ulaşmaya çalışacaksınız nasıl yaptın formül ne idi falan diye buda size medyumculuk oynayacak... ve yine hüsran yine hayal kırıklıgı ...

Kolayı var. Moderatörler bu kişinin kiminle mesajlaşıp kimden bu formlülü aldığını biliyordur zaten okunuyor özel mesajlar ve bu kişi bu siteden aldığını söylemişti. O formülü veren kişininde siteye girmediğini söyledi. Gereken neyse yapılır zaten :D Çok heveslenmiştim gerçi :D

ya arkadaşım akıl var mantık var sevdiğine neden büyü yapıyosun yıllarca kapısında yat yüzüne bakmasın ama büyüyle sevgi olmasın sen ona büyü yapınca sen aslında onu hiç sevmiyosun sadece elde etmek istiyosun

Kolayı var. Moderatörler bu kişinin kiminle mesajlaşıp kimden bu formlülü aldığını biliyordur zaten okunuyor özel mesajlar ve bu kişi bu siteden aldığını söylemişti. O formülü veren kişininde siteye girmediğini söyledi. Gereken neyse yapılır zaten :D Çok heveslenmiştim gerçi :D

Sitede tutan bir çok uygulama oldugu gibi verilmiş zaten zaten paylaşan arkadaş iyi niyetli olsaydı direk paylaşırdı..... insan art niyet arıyor :)

Napıcaksın dertlıcocuk bu buyuyumu yapacaksın? insan iradesine etki ederek kendinemi baglayacaksın bırısını? Bu sekılde mutlu olabılecekmısın eger olacaksan ben sana o kısının aynı mankenını yaptırayım onunla gez dolas takıl cunku ınan bana bır farkı olmayacaktır.

Geri