Su bahsettiginiz duayi bende ogrenmek isterim ? Bir de 610 mu 660 mi rakamlar her yerde degisiyor610 defa ya şedidel batşi okumalısın. Bunu yaparken o kişinin bir fotoğrafı önunde olmali. Koruma yapmalisin. 610 defa okuduktan sonra duasi var. Ozelden gelin veriyim. Okudugunuz kisinin hayatini mahvedersiniz.
660Su bahsettiginiz duayi bende ogrenmek isterim ? Bir de 610 mu 660 mi rakamlar her yerde degisiyor
Ben bunu denedim ve haklı olmamın ötesinde bir konuydu bana göredir falan yoktu yani uğradığım kötülüğün bütün hayatım kaymıştı...neyse ben bunu denedim hiç bişey olmadı. Çok haklı olmama rağmen . Belki zamanı değildir.
Ayrıca da yukarda bir yerlerde yazmışlar bir tane ağaç dikip karma borcumu ödedim demek çok saçma ne kadar güzel yaaaa herkesin hayatını kaydır kaydır sonra ağaç dikecek bitecek
Merhaba. Bana da verebilir misiniz lütfen.610 defa ya şedidel batşi okumalısın. Bunu yaparken o kişinin bir fotoğrafı önunde olmali. Koruma yapmalisin. 610 defa okuduktan sonra duasi var. Ozelden gelin veriyim. Okudugunuz kisinin hayatini mahvedersiniz.