VOODOO Bebeği

isteyene yapabilirim ama oradaki malzemeler dışında tabi başka özel yapılış şekilleride . gerçi göndermek zor olur ama denerim en azından

denemek önemli deyildir. yapamıycağınız şey için isterseniz denerim demeyin. benden tavsiye size.okdar kolay bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü. her babayiğidin harcı deyildir sanırm

ii paylasımlar dileirm.

Yildirim tasini vede Insan kafatasi/kemiklerini buldukkmu yaparizki bunuda bulabilmek hicde kolay degil! Afrika vede Güney Amerika ormanlarinda yasiyor olsaydik sanirim zor olmazdi!:)

bir vodoo bebeğini yapmak alıp malzemeleri karıştırmakla alakalı olarak sananlar mı var acaba içinizde

ben yaparım diyen kişi laoları biliyor mu acaba
legbayı elegbayı eshuyu elleguayı vs vs yada yapılan ayinleri adakları yapmayın efendim yardım isteyen okadar çok insan varki kişilere asılsız ümitler vermeyin. hele hele denerim ne demek bu iş dene yanıl işi değil.

Kanimca böyle yetenekler biraz dogustandir, sonradan cok calissanda belli bir noktadan fazlasi kisiyi asar!:offtopic:

bazı kişiler genetik olarak yatkın olabiliyor. ama bir kişin yapabildiğini herkez yapabilir. aynı özden aynı birden geliyoruz çünkü.

Tek başına yapılmaya kalkılırsa hata kabul etmez bu büyü . Sonuçta bir zombi için bayağı adak vereceksiniz . O yüzden 0 hata olması gereklidir .

Resmen kanım dondu; şok geçiriyorum şuan.
Malzeme öyle veya böyle bulunur.
Ya bu ritüelde kurban olmayı hangi insan evladı hak eder ki ?
Bir de alıntı falan yazmıyor; bu beni daha bir ürpertti.
Böyle birşey dilerim ki kimsenin başına gelmesin. ömrüm de ölümün de huzurlu olanı makbuldür.
Bence onun yerine çok fazla hıncı olan samandan basit bir voodoo bebeği yapıp; onu iğnelesin. (acınız geçmez ama içiniz soğur).

Resmen kanım dondu; şok geçiriyorum şuan.
Malzeme öyle veya böyle bulunur.
Ya bu ritüelde kurban olmayı hangi insan evladı hak eder ki ?
Bir de alıntı falan yazmıyor; bu beni daha bir ürpertti.
Böyle birşey dilerim ki kimsenin başına gelmesin. ömrüm de ölümün de huzurlu olanı makbuldür.
Bence onun yerine çok fazla hıncı olan samandan basit bir voodoo bebeği yapıp; onu iğnelesin. (acınız geçmez ama içiniz soğur).

Her hecesine katılıyorum.:smash:

malzemeden de ote yapan kişi kimbilir hangi hadimi kullanıyor. herhalde ifritlerin en güclüleri ile bag kuruyor olsa gerek. bı malzeme cıkartılır başka malzeme katılır ifritlerle yapacagı anlaşmaya göre.yapan ruhunu seytana satmış olsa gerek.

Ya bén bu başlığı hér görüşümdé o tuhaf bébéğin tarifi diyé hévéslé giriyorum, sonra zombi çıkıyo hévésim kaçıyor. Péki nédén bu işlémé bu isimi vérmişlérki? Kéşké o gérçék bébéğin gérçék tarifidé vérilsé :)

malzemeden de ote yapan kişi kimbilir hangi hadimi kullanıyor. herhalde ifritlerin en güclüleri ile bag kuruyor olsa gerek. bı malzeme cıkartılır başka malzeme katılır ifritlerle yapacagı anlaşmaya göre.yapan ruhunu seytana satmış olsa gerek.

Buna katılıyorum.Tüyler ürpertici insanların hayatlarıyla böyle oynamak..

Ama diğer taraftan Sevgili Organıum Ve Urumhamatahayil'in de açıklamalarını göz önüne almak gerek..Bu konu sadece bilgilendirmek amaçlı açılmış anladığım kadarıyla.Burası ne de olsa parapsikoloji forumu.Bu alana girebilecek hemen her konunun işlenmesi normal sanırım.

Bir şeyi çok merak ettim bu yaptıkları zombiyle ne yapıyorlarmış gerçekten çok tuhaf bir büyü

Geri