"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vefk yapımı ayrıntılı anlatımı hakkında

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arizona_34

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar vefk yapımını ayrıntılı bir şekilde anlatan eser,e kitap konu vb. arıyorum.yemin oluşturma dua oluşturma zikirler vb. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sitemize bir bakıver.Piyasa kitaplarını tavsiye etmem.Bu sitedeki ÜStadlarda bu kitapların eksik olduğunu belirtiyor.Eğer sitede bulamazsan sitedeki Uzmanlarla iritbata geç kardeşim.

bencede siteden araştır sor danış öğretmen öğrenci ilişkisi kurun site üyeleri ile tabiki bilenlerle

Zaten Öğretmen öğrenci ilişkisi olmadan bu iş olmaz.Bana bunu Üstad olan biri demişti.

Herhangi bir kitap ve benzeri kaynak bulursan direk geçirme vefki önce kendin için yorumla .

Şunu eklemeyi unuttum . Aslında Vefk yapımını belli bir kaynaktan değil bir çok kaynaktan
öğrenirsin . Bu kaynaklarda biraz araştırma yaparsan bulunabilecek kaynaklardır .

Vefk için arabi lazım. Vefkler türlü işler için oluyor.
Öyle kutulara yerleştirmek ile bitmiyor. Tabii bilen birisinden
öğrenmek, kitaptan öğrenmekten çok daha hayırlıdır.
Sorarak hata yaparak, tekrar doğrusunu yaparak
öğrenirsiniz.

Hangi işlemi yapacaksınız, sayılarlamı harflerlemi çalışacaksınız, vefk unsurunuzda kaç kapı olacak, yıldızname sonucunun işareti hangi yıldızın melegini size veriyor tüm bunları bilmeniz lazım, bunları kararlaştırmadan bilemeden tarif edecegimiz yöntem sadece şeklin çizimi olacaktır... Tam olmasada en azından harf ve rakamları tanıyacak kadar arabi bilginizin olmasıda gerekmektedir daha sonra kasem oluşturmanız gerekmektedir burda yine arabi dil devreye girer.. Ön tarifler sitemizde verilmiştir ordan inceleyebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri